Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssiuna93

farmacja czy ekonomia

Polecane posty

Gość asssiuna93

mam takie pytanie. czy warto isc na studium farmaceutyczne czy lepiej wiazac przyszlosc z ekonomią?? bardzo prodsze o rade. w tym roku mam mature. Lubie biologie i chemie ale takze matematyke dlatego trudni mi jest wybrac w jakim kierunku ksztalcic sie dalej. Bylam pewna ze pojde na ekonomie jednak z ze statystyk wynika ze nie ma zapotrzebowania na taki zawod. bardzo duzo osob wybralo sie w ostatnich latach na ekonomie. ostatnio dowiedzialam sie o studium farmaceutycznym i z tego co wiem wiele osob jest zadowolonych z ukonczenia takiego studium

Gość Mokra_Włoszka
po farmacji będziesz najprawdopodobniej pracować w aptece czy chciałabyś? w mojej zaprzyjaźnionej aptece jest fantastyczna włascicielka i jej pracownice. Niektóre z tych pracownic są na swoim miejscu, a inne maja na twarzy wypisane " po co tyle kułam skoro to i tak fucha sklepowej i ciagle zawracaja dupę babcie którym zabrakło 5 zł na leki" tak więc powinnas zdecydować czy taka praca ci odpowiada :)

Gość gfhytu67
Myślę, że jak zostaniesz technikiem farmacji to nie będziesz miała problemu z pracą, bo aptek przybywa. Kwestia czy praca sprzedawczyni i rozmówczyni dla hipochondrycznych emerytek jest dla Ciebie.

Gość qqq*
DO Mokra Włoszka-" babcie którym zabrakło 5 zł na leki"-żeby tobie kiedys nie zabrakło tego "5 zł

Gość Mokra_Włoszka
qqq* żeby tobie kiedys nie zabrakło tego "5 zł masz problem z przyswajaniem treści w słowie pisanym? to wyjasnię: a inne maja na twarzy wypisane " po co tyle kułam skoro to i tak fucha sklepowej i ciagle zawracaja d**ę babcie którym zabrakło 5 zł na leki" jednym słowem niektóre farmaceutki WIDAĆ że nie powinny pracować w tym zawodzie, bo się do tego nie nadają PONIEWAŻ ich zachowanie świadczy o pogardzie dla osób które do nich przychodza po leki PS - nie raz mi zabrakło :P. jakoś nie mam z tym problemu :P mam za to problem z paniusiami, które nie rozumieją co czytają ale do ataku sa pierwsze :classic_cool: