Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta0707

Farbowanie - ładny odcień blondu

Polecane posty

Gość Marta0707

Znacie jakieś farby w kolorze blond, które mają ładny ciepły odcień? Ja farbuję włosy lodowym blondem z casting creme gloss i chciałabym trochę zmienić, może przyciemnić włosy, bo po wakacjach od słońca zrobiły się za bardzo żółte. Naturalny kolor mam ciemny blond. (A no i nie chcę mieć jakiegoś tlenionego koloru:)) Liczę na Wasze rady

Gość veessa
jak sobie pfarbujesz ciemniejszy blond na te twoje jasne lodowe to i tak farba szybko z tych farbowanych bedzie się wypłukiwać i będą sięrozjaśniały, a odrosty zawsze pozostaną ciemniejsze. ale ładny jest miodowy blond z garniera nutrise numer 73 bodajże casting creme gloss - satynowy blond 801. ja go ostanio kupiłam ale wkońcu nie użyłam i mogę odsprzedać za 19 zł

Gość ustka
ja już od roku farbuję naturalnymi farbami biokap http://www.biokap.pl/strona-glowna/ mają bardzo fajne kolory, ja używałam jasny blond i złoty blond i ten złoty właśnie ma ciepły odcień. Najlepsze jest to, że po tej farbie włosy są odżywione i błyszczące, farba wcale ich nie niszczy!

Gość Amazing girl
Dziewczyny mam do was pytanie czy przed farbowaniem tymi farbami z casting czy avon dekoloryzujecie włosy ja mam kolor średbi bląd i sie zastanawiam czy mi nie wyjdą żółtawe przy farbowaniu tylko farba prosze o odpowiedzi?????

Gość kobieeetaaaa
dfrdergwr - śliczny masz ten kolorek :)

Gość kobieeetaaaa
dfrdergwr - jakbyś mogła to wrzuć jeszcze ze dwa zdjęcia w innym świetle... :) a jaki masz swój naturalny??