Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bad alice

Farba do włosów

Polecane posty

Gość bad alice

Jaką znacie farbę do włosów godną polecenia? Na początek chcę taką na 28 myć, bo nie chcę skakać na głęboką wodę. Mam włosy do ramion koloru ciemny blond. Chciałabym zafarbować je na jakiś bordowy, bądź kasztanowy, ciemna czerwień, miedź. Kolor już bym dobrała sobie, ale polećcie jakieś dobre firmy. Takie po których kolor wychodzi jak z opakowania i nie płowieją od razu. ;)

Gość różowa pomarańcza
ja z joanny nie polecam,chujnia,natomiast z Garniera jest spoko;)

Gość bad alice
Co do Joanny zdania są różne, jednal bardzo dużo osób ją chwali.

Gość elż ulg
najlepszą jest casting loreal a jest bez amoniaku a trzyma się lepiej niż trwałe farby z amoniakiem

Gość majkaja jamajka..
szampon do 28 myc tak naprawde nigdy sie nie zmywa takze uwazaj.... Tez od tego zaczelam ale kolor wnika w strukture wlosa i dziala jak normalna farba Wiadomo ze blednie z czasem ale wlosy juz nie beda jak przed farbowaniem

Gość bad alice
Ile +/- kosztuje ten L'Oreal?

Gość bad alice
majkaja - wiem o tym, kiedyś pofarbowałam na bardzo intensywny kolor (farbą Palette, nie polecam!) i nie zszedł mi, musiałam go przykrywać wielokrotnie, ale już się go pozbyłam. Chociaż to czy się zmyje jeszcze zależy, bo moim przyjaciółkom z ciemniejszych włosów schodziły bez problemu, a mi nie

Gość cytrusiatko20
Casting Loreala - może i kosztuje więcej niż inne ok 25zł, ale masz gwarancję, że włosy nie będą zniszczone, uważaj jednak z kolorem, bo wychodzi trochę ciemniejszy niż na opakowaniu. Jeżeli chodzi o Joannę - to kusi cena (chyba do 10zł), ale kolor jeżeli zdecydujesz się na brąz to każdy, ale to każdy wyjdzie z rudą poświatą, albo będzie schodził na rudo. Garnier - o tym radziłabym zapomnieć - niszczy jak cholera. Jest jeszcze Palette, które ma bardzo złe opinie jednak ja gdy użyłam szamponu koloryzującego to efekt był bardzo podobny o tego z opakowania, a włosy nieszczególnie zniszczone.

Gość bad alice
Zastanawiam się nad L'Orealem i Joanną (podobno schodzi łatwo, a na tym też mi zależy). Ruda poświata nie byłaby taka najgorsza, bo w końcu chcę mieć coś w stylu miedź/rudy/kasztanowy

Gość Ja uzywam palette do 24 myc
i jest spoko. Teraz mam kolor kasztan, ładny jest. Kiedys mialam z tej samej serii mahon czy cos takiego - byl bardzo rudy i nie zmył sie nigdy :D:D Ale ten kasztan spoko.

Gość bad alice
Palette mi w ogóle nie schodzi :o Miałam jakaś czerwień z Palette (do 24 myc) i nie zszedł po 2 miesiącach (myję włosy codziennie, jedynie brzydko zbladł), jak przykryłam go brązem to nadal miałam prześwity czerwonego/rudego

Gość bad alice
up