Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

warszawianka0005

rozjaśnienie włosów

Polecane posty

jestem ciemna blondynka i chciałabym trochę rozjaśnić swoje włosy. słyszałam o rozjaśniaczach w spreju ale nie wiem czy mogę im zaufać ;p robiłyście kiedyś coś takiego? i czy po jakimś czasie to rozjaśnienie się zmyje czy jest to trwała koloryzacja?

Gość ustka
ja polecam delikatne naturalne farby biokap. sama ich używam i efekt jest świetny! nie niszczą włosów, a wręcz je odżywiają, że są mega gładkie i lśniące. Farba nie zniszczy Ci włosów jak takie chemiczne z drogerii. poza tym kolory wychodzą super naturalnie :)

Gość CZARNA K.
Moja Kolezanka Używa fioletu zwyklego tego z apteki, gdy umyje wlosy robi sobie plukanke daje ok 10-15 kropel fioletu do miski z woda nastepnie plucze w nim wlosy, wlosy wtedy sa o ton jasniejsze.

CZARNA K- co ty piszesz ? po fiolecie koleżance włosy jaśnieją ? przecież płukanka fioletowa jest do zniwelowania zółtego odcienia na włosach ale już blond.

Gość CZARNA K.
No wiesz próbowałas widziałas robiłaś??? ja tak wiec wiem jak dziala

Gość gupaniunnka35
MAlwinkaZBerlinka ma racje.Płukanka tylko do zniwelowania zółtego wiem bo takiej używam a jestem jasną blondynką .Co do sprejów to wielkie gówno.Najlepsza rada ;idz do fryzjera bo sama w domu nie rozjaśnisz.Wyjdą zólte i tylko zniszczysz włosy

Gość cyfra76654
ja kupiłam dekoloryzator z loreal i rozjaśnił mi z czarnych do rudych a później robiłam zwykłym rozjaśniaczem z joanny do pomarańczowych i dopiero poalowałam na średni blond.