Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam inspiracjiii

Do kobietek które mają satysfakcjonującą pracę

Polecane posty

Gość szukam inspiracjiii

Tytuł trochę mi nie wyszedł ale do rzeczy. Mam dosc swojej pracy. Non stop 8 h przy biurku, papierki, raporty, sprawozdania. Nudny, monotonny styl życia wszystko podporządkowane pracy. Szukam kobietek które są zadowolone ze swojej pracy, jakiś inspirujących historii że jednak można zmienic pracę na lepszą. Za granicą jest tak że można pracowac w kawiarniach, barach itd czyli mówiąc jednym słowem zdalnie. Czy ktoś się spotkał u nas z takim czyms?

Gość rfdewsq
ja po studiach 3 lata z wrednym szefem, robota monotonna, ale wyrabialam sobie "nazwisko" bo firma duża ,szukałam pracy przez ok rok (oczywiście caly czas pracując w poprzedniej ) , wskoczyłam na stanowisko managerskie a teraz krece swój własny biznes jestem zadowolona wiec szukaj pracy,przy ktorej poczujesz, że to TO - juz na rozmowie będziesz wiedziala :) powodzneia

Gość kasienkaabc...
a co to za praca, że zle Ci w niej? ile lat juz pracujesz?

Gość szukam inspiracjiii
Dziękuje o takie historie mi chodzi, też chciałabym umiec wziasc sprawy w swoje ręce ale narazie nie mam odwagi. Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość Eeerrr...
Ja tez przez 10 lat pracowalam po roznych biurach, bo przeciez to taka "dobra" praca i uszami mi to zaczelo wychodzic! Od dwoch lat jestem policjantka (nie w Polsce) i wiem, ze to juz moja ostatnia praca, bo to jest to, co chce robic do emerytury (bede otylko zmieniac stanowiska awansujac:)) Kazdy dzien jest inny, nigdy nie wiadomo czego sie spodziewac, dobra kasa, duzo wolnego, no i pracuje z samymi facetami - czego wiecej mozna chciec:)

ja pracuje w biurze (czasem tez w terenie) - uwielbiam swoja prace. co dzien robie co innego ciegle sie ucze nowych rzeczy, pracuje z ludzmi, ktorych bardzo lubie. co prawda szef jest beznadziejny ale z nim tez sie dogaduje. z usmiechem na ustach ide do pracy, mimo, ze w ostatnich miesiacach pracuje codziennie po kilka godzin dluzej

Gość szukam inspiracjiii
Dziękuje wam za wypowiedzi. A jakie możecie dac rady jak znalezc taką idealną prace? Jest jakaś metoda na to?