Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja jestem i mam serce

Osoby bezrobotne! Dlaczego jesteście bezrobotni?

Polecane posty

Gość pseudowariatka2354768
bo dla humanistow nie am pracy, a nie opalca mi sie orac za 800zl na jakims smiesznym stazu, mam niepelnosprawnosc i male dzieckoj

Gość ja cie nie krece
No tak to jest, coś trzeba wybrac. Nie myslalas jak bedziesz utrzymywac dzieci tylko najpierw je sobie zrobilas, gratulacje a teraz nie ma co do gara wlożyc

Gość hgfgdhcs
a ja jestem zdania NIECH BIEDNI PRACUJĄ

Gość kasienkaabc...
bo szefowa miala kogos na moje miejsce

Ja chciałam żeby tesc mi dal prace ale on? wiecie co on zrobił, facet ma dwa duże sklepy, hotel z restauracją oraz kilka pizzerii to zaproponował mi prace w sklepiej lub restauracji albo pizzerii i oznajmił że w hotelu mogą potrzebowac kogoś do sprzątania, nie zgodziłam się na to. Swojej córce dał pracę w biurze, a mnie. Zresztą o córkę ba, nawet o jej dziecko bardziej dbał niż o mnie i mojego męża oraz nasze dzieci. Nam wybudował jedynie dom.

Gość różowa pomarańcza
ja chwilowo jestem bezrobotna bo musze przejść jakieś śmieszne szkolenie żeby podjąć sie dalszej pracy,musze czekać miesiąc...

Tylko popatrzcie na to z tej strony. Tesc swojej córce dał prace w biurze co ma tylko wykształcenie gastronomiczne a mnie proponuje pracę w sklepie, pizzeri lub restauracji(jako pomocy kuchennej) lub hotelu jako sprzątaczce? Ja mam zawodówke, ona technium ale średnie i zawodówka w tych czasach jest jakby jednakowo traktowane na rynku pracy. Ja swoje dzieci zostawiam pod opieką swoich rodziców, teraz mieszkają u nas bo nie dałabym sobie rady z gotowaniem obiadów, pranie, itp. I to nie jest niewdziecznosc tylko chodzi mi oto że nierówno się nas traktuje.

Lukrecja to rencistka, pobiera rente na ostre uposledzenie umyslowe, pisala o tym kiedys, wiec dziwne ze nie chce sie teraz przyznac dlaczego jest bezrobotna, podobno ma cos z psychika. Jej matka zglosila, ze lukrecja trzyma pod poduszka majtki z kleksem swojego bylego chlopaka, bo nie moze sie pogodzic z tym, ze zostawil ja dla ladniejszej, madrzejszej i bogatszej. To strasznie smutna historia. I teraz zazdrosci kazdej dziewczynie lepszej od siebie i psuje jej reputacje, oczywiscie bezskutecznie, ale moze na kilka chwil uleczyc swoje kompleksy.

Gość bez komentarza...
kaja jestem.... "Tylko popatrzcie na to z tej strony. Tesc swojej córce dał prace w biurze co ma tylko wykształcenie gastronomiczne a mnie proponuje pracę w sklepie, pizzeri lub restauracji(jako pomocy kuchennej) lub hotelu jako sprzątaczce? Ja mam zawodówke, ona technium ale średnie i zawodówka w tych czasach jest jakby jednakowo traktowane na rynku pracy." po zawodówce chcesz prace w biurze?? a co tam bedziesz robisz co?może jescze marzy ci się stanowisko kierownicze? lepiej siedziec w domu niz isc do pizzereri albo restauracji? teść wybudował wam dom i jescze Ci mało? Kobieto pozjadałaś wszystkie rozumy chyba... ja mam wykształecenie wyzsze i znam biegle niemiecki a mimo to pracuje jako pomoc domowa (czyt.sprzątaczka)za granicą ,Pracuje po 14h żeby zarobic na wybudowanie domu...żadna praca nie hańbi...

Gość maikon
mam orzeczenie o stopniu niepełnosprawności a zwykły zakład woli pełnosprawnych pracowników lepiej pracują niż ci z orzeczeniem

Gość _ABC_
bo juz nie potrzeba do biura pan od przekladania papierkow, sprawozdan i innych bzdur, robia to wszystko komputery...a wyksztalcenia wyzszego nie mam i do tego niepelnosprawnosc orzeczona

Gość smutnaaaaaaaaaaa
a ja nie pracuje ,bo mam 33 lata,nie jestem studentka ani nie mam renty,ani nie jestem niepełnosprawna co za dno..

Gość gość
Zachęcam do napisania email do mnie p.wesierska91@wp.pl Przedstawię Państwu wiarygodną ofertę na uczciwy zarobek :)

Gość gość
ja bym nawet do sprzątania poszła, ty wiesz jak trudno teraz dostać nawet głupią pracę sprzątaczki?