Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiesz co

Czy to jest normalne???

Polecane posty

Że w miastach pojawia się coraz więcej facetów, którzy uważają, że jak staną tyłem do chodnika a przodem do drzewa i sikają na nie, to nikt nie widzi, co robią??? Obrzydliwość mnie wprost na takie chamstwo bierze :( Czy ktokolwiek widział kobietę kucającą w mieście pod drzewem i załatwiającą swoje potrzeby fizjologiczne? Czyżby faceci mieli inne kraniki niż kobiety? Że potrafimy zdążyć do wc, a facetów zawsze przypili i ani kroku dalej? Co sądzicie na temat tego coraz częściej spotykanego procederu? I ja nie mówię o jakimś zadupiu, tylko o centralnych dzielnicach Warszawy :(

Gość czyli twoim zdaniem
"nie mówię o jakimś zadupiu, tylko o centralnych dzielnicach Warszawy" reszta polski to zadupie ?

Nie o to mi chodziło, że reszta Polski to zadupie. Bo zrozumiałabym taką sytuację, gdyby ci panowie zachowywali się tak na jakichś obrzeżach miasta, w ustronnym miejscu, ale nie w centrum miasta na oczach wszystkich :)

widzę, że jakaś przewrażliwiona jestem i wszędzie to norma, że facet może sikać wszędzie, byle tylko tyłem stanął :( Dziewczyny - naprawdę nie przeszkadza wam to?

Gość różowa pomarańcza
przeszkadza ale nie zabronisz im tego..my niestety nie mamy co wyjąć ze spodni także akurat musimy przetrzymywać do najblizszego wc,albo gdzieś w krzaczki:D