Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za rodzina.........

czy ona jest normalna ?

Polecane posty

MAm,brata który ma dwie córki, 20 letnią i 12 letnią ta starsza zachowuje się w stosunku do młodszej jak najgorszy wróg wyzywa od debili,szarpie ją za włosy bije ją i poniża normalnie wariatka dziewczyna ma 20 lat a zachowuje sie jak kretynka ta młodsza sie jej boi robi za nia wszystkie rzeczy w domu bo ta jej kaze a jak nie to ja leje rodzice nie wiedza co robic bronia tej mlodszej to ta starsza jeszcze bardziej dokazuje trzaska drzwiami i uwaza ze ta mlodsza powinna wogole sie nie urodzic ona jej nienawidzi jak to pogodzic,ta mlodsza ciągle chodzi smutna i juz sama siebie nazywa idiotką i nieudacznikiem płacze jak cos nie uda jej sie a jej siostra ma z tego satysfakcje mieszkamy w domu bliźniaku ja w jednym oni w drugim jak nie mam ich rodzicow to staram sie zabierac te młodsza do siebie bo tamta ją terroryzuje najbardziej jak nie ma rodzicow ale ja pracuje i nie moge ciagle jej zabierac a z kolei wiem ze sie boi wlasnej siostry to normalne zeby 20 letnia dziewczyna tak sie zachowywala ?

Gość zupełnie nie rozumiem
Jak dla mnie to skandal! Ta dziewucha zniszczy własna siostrę! A rodzice gdzie?!!

są rodzice,ale harują od rana do nocy ta mała już nawet im się nie żali bo jak powie to tamta starsza już całkiem fioła dostaje i pyskuje nawet na matke i ojca