Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudowariatka2354768

NAJGLUpSZE KLAMLIWE TEKSTY FACETOW WPISUJCIE

Polecane posty

Moj zniknal, od soboty wieczor zero kontaktu, w domu byla libacja, zostawil telefon i zniknal. ciekawa jestem co bedzie mowqil, ze gdzie niby byl. wpisujcie klamstwa facetow przy roznych okazjach:*

Gość MOJEGO BYŁEGO JUŻ
nikt nie przebije...w sylwestra źle się czuł i twierdził, że idzie spać w związku z czym nie widzieliśmy się bo nie chciałam go męczyć w końcu bidulek był taki chory... kilka dni później znalazłam na facebooku na profilu jego koleżanki zdj. na z sylwestra, gdzie były facet obściskiwał się z tą oto koleżanką:/

ouaaaa....grubo:/ wspolczuje Ci kochana....zobaczymy co ten dran mi dziisaj opowie o ile w ogole wroci do domu...ciekawe gdzie jest...

Gość wolna wola sp. z o.o.
w zasadzie znam tylko jeden kocham cię

Gość vbdfnm
kolezanki facet nie dojechal na spotkanie tlumaczyl sie ze jechali z kolegami i mieli wypadek wjechali w traktor zaladowany gnojem, gnoj wywalil im sie na auto i smierdzieli

Gość TheRapist
Nie wiem czemu jest czarne.

ojj moze i na poczatku kochaja...potem to juz wygoda i przyzwyczajenie raczej

dobre z tym gnojem buahahah:D maz mojej siostry przyszedl z roboty podpity z zmalinka na szyi, i powiedzial ze po robocie popili z kumplami i sie wyglupiali i kolo mu zrobil malinke zeby mial awanture w domu.idiotka uwierzyla:D

mi mój obiecał że na służbowym wyjezdzie nie bedzie pił,udawał chorego i mówił ze idzie spać,niestety lub stety nie zablokował klawiatury i nie chcacy do mnie zadzwonil i cała libacje słyszałam przez tel.Potem gdy się zorientowal,usiłował mi wmówić że nic nie pił a na końcu zrobił mi awanture że złapałam go na kłamstwie. Bardzo się pogniewałam i dałam mu do nieźle popalić os tamtej pory jest wporządku

a powiedz mi kochana w jaki sposob dalam mu popalic?jak osiagnelas taki efekt ze jst spokoj?doradz mi, moj zniknal po libacji wlasnie, zosstawil straszny bajzelw domu i nie ma go, zero kontaktu

Zasada oko za oko ... Poczuł co to znaczy jak obiecałam i nie dotrzymałam słowa,po czym zrobiłam mu awanture że złapał mnie na kłamstwie. Facetowi trzeba pokazać obrazowo bo słowa czasami spływaja jak po kaczce

wiec powinnam odplacic mu pieknym za nadobne..byc moze tak wlasnie zrobie, ale nie wiem, czy sie w ogole przejmie, pokazal przeciez ze mu w ogole na mnie i na dziecku nie zalezy tym swoim wystepkiem

Gość zauamanaaa
Na imprezie jakiś nayebany koleś próbował macać mnie pod bluzką i tekst jego "Wcale nie chcę Cię wyruchać" :D

Gość Trololek
''Nie wiem czemu dziecko jest czarne.''

autorko! Wzbudź w nim zazdrość,wystrój się i rusz w miasto na jakąs impreze niech odczuje że nie jestes jego własnościa i nie może robic sobie co chce. Jak zobaczy że jesteś w stanie się postawić to zmięknie.Ciekawe jaka bajke Ci opowie jak wróci,ale ja bym zrobiła niezła awanture i pogadanke a jak nie poskutkuje radze obrazowo pokazać że on też dużo na tym traci

a przy okazji powrotu nie wiadomo skad, co najczesciej mowia??

awantura nie wchodzi za bardzo w gre, male dziecko jestw domu. ale z ta impreza, nieglupi pomysl,moglabym mloda zawiezc do dziadkow , zrobics ie na bostwo i pojsc w miasto...nieglupio....

no tak przy dziecku lepiej sie nie kłócić,ale znając facetów wytłumaczenie bedzie bajką w której będą latać smoki ;) sama mam też dziecko i oczekuje lojalności i odpowiedzialności ze strony faceta bo dla mnie to żaden problem dostosować się do zasad panujących w związu