Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bidulka333

Naiwna z mamisynkiem

Polecane posty

Heh 5 lat temu byłam w 2 letnim zwiazku facet mnie zdradzil i klamal w zywe oczy ze nie wiec wykopalam go z hukiem..nic po nim nie zostalo tylko to ze uwierzylam w niego(moja glupota)... teraz jestem w 3 letnim zwiazku zamieszkalismy razem u mnie bylo slodko...bylo...Myslalam ze to wlasnie ten ze trafilam na wspanialego czlowieka niestety mylilam sie ma wiele wad z ktorymi juz sobie nieradze. Moja mama nie pracuje bo nie moze ze wzgledow zdrowotnych. Moj facet pochodzi od rodziny bogatej wszyscy na kasie spia matka kasiasta synusiowi wszystko daje rozpiescila go w cholere i ja teraz mam go wychowywac na normalnego czlowieka. Obraza moja rodzine bo moja mama nie pracuje nie wie co to praca to sa jego slowa a to ze 35 lat przepracowala to jest nic? moj ojciec ma firme moja mama nie musi pracowac tata jej nie pozwala bo jego tygodniowki wystarczaja na 3 miesiace oczywiscie nie pokazuje po sobie ze gdybym chciala mialabym wszystko. Mama zajmuje sie domem - sprzata gotuje itd.. ja jestem nauczona samodzielnosci nie chce pieniazkow od rodzicow juz wystarczajaco duzo mi dali wole sama na siebie zapracowac czasami mi brakuje ale wole sobie sama radzic a moj facet patrzy na mamusie az mu pieniazki przeleje do roboty sie nie goni sam siedzi i sie opierdala ze tak to brzydko ujme ale innych to potrafi krytykowac. Mam go serdecznie dosyc i chce go wykopac niech zasuwa do mamusi i niech ona sie z nim meczy ja dziecka nie potrzebuje...zal mi go bo matka go pokrzywdzila a ja nie zamierzam byc jego nianka i robic wszystko za niego. Mami synek! jaka ja slepa bylam Boze.

faktycznie nie zaciekawa sytuacja wcale ci sie nie dziwie...ja dzisiaj odeszlam od faceta ktory wczoraj wieczorem mnie pobil nie ma sensu sie dla nich poswiecac tylko ze moja sprawa z moim bylym bedzie sie troche ciagla bo jutro ide na obdukcje siniaki sa wiec i dowod w sadzie bedzie ale u mnie to inna sytuacja tylko apeluje do takich dziewczyn ktore sa bite nie wierzcie w slowa ze juz nie bedzie ze sie zmieni bo on sie nigdy nie zmieni uderzy cie w ktoras klotnie i znowu bedzie obiecywal ty masz inna sytuacje bo Twoj facet to pieprzony egoista widac ze nie nauczony roboty krytykuje innych a sam gowno w zyciu osiagnal kopnij go w te leniwe dupsko niech mieszka z mamusia ktora jest pokrzywdzila goscia tzw zrobila z niego duze dziecko ciezko jest takiego faceta wychowac zazwyczaj szuka sie mezczyzny ktory bedzie kochal szanowal i sie staral zadbac o ciebie i rodzine... Daj sobie spokoj szkoda zachodu faceci to psychole chuj wie czego chca...