Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Jakbym wygrał 12 mln we wtorek to 2,5 mln dałbym na dobry cel! POBIERACZEK!!!!!!

Polecane posty

Po prostu dałbym właścicielom pobieraczka te 2,5 mln w zamian za zamknięcie działalności!!

Gość ffffffff6666
nie wygrasz bo ja wygram

Gość wolna wola sp. z o.o.
po co? w końcu ktoś sie wkurzy i załatwi firmę sadownie zasądzając odszkodowania dla poszkodowanych :D cwaniactwo nie popłaca na dłuższą metę, a dobry prawnik wypruje z siebie żyły już za 100 tysięcy :classic_cool:

Gość pobieraczek to bardzo
dobra firma w zamian za niewielkie pieniądze uczy człowieka nawyku że umowy powinno się czytać przed zawieraniem. lepiej zapłacić 90zł teraz niż później płakać w tv jak pewna kobieta która oddała nieświadomie dom komuś kto pozyczył jej 15 tysięcy :D pobieraczek powinien opublikowac listę cymbałów którzy podali swoje prawdziwe dane pobierając nielegalne treści a teraz nie płacą. człowiek podczas rekrutacji pracowników sprawdzałby sobie czy ma do czynienia z cymbałem czy istotą rozumną.

Tylko że pobieraczkowie nie trzeba za bardzo płacic a ja w środe uratuje pół polski :) teraz rejestruje się tam pod fałszywymi danymi :)

Gość eeee tam nie dasz
rady te pieniądze są już moje nawet spisałam na co je wydam

Gość zapachowa swieczkownica
". lepiej zapłacić 90zł teraz niż później płakać w tv jak pewna kobieta która oddała nieświadomie dom komuś kto pozyczył jej 15 tysięcy " ze co? nie wierze ze ludzie sa tak głupi! gdzies o tym pisali na necie?

Gość pobieraczek to bardzo
w necie w telewizji w uwagach itd. ogladalem już z 3 reportaże na ten temat. dom wart 600 tyś. sprzedała bez wiedzy męża. mąż poszedł po pozwolenia na garaż i tak się sprawa wydała. facet dawał ogłoszenia w gazetach na gumtree itd. że wynajmie dom studentom i jeszcze do tego dopłaci pod warunkiem że będą się zachowywali głośno i uciążliwie aby lokatorzy się wyprowadzili i tak sprawa stałą się dość głośna. gdyby nie to pozwolenie na budowę to mąż nie wiedziałby nawet jaka ma durną żonę i że mieszka w nie swoim domu :D tak więc za 90 zł nauczyć się dobrych nawyków to całkiem dobry interes.