Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mumumumu

Wstydliwe pytanie!!!! bardzo prosze o odpowiedź

Polecane posty

Gość mumumumu

Mam pytanie, ponieważ od dłużeszego czasu staram sie o dziecko, miałam już robione część badań, wszystkie na razie wyniki są dobre. teraz czekam na badanie drożności jajowodów i pod kątem endometriozy. A moje pytanie brzmi, czy to normolne, że po stosunku sperma w dużej ilości wycieka z pochwy, nawet po kilku godzinach? Wyda sie to moze dziwne, ale wcześniej zawsze kochałam sie z prezerwatywą, wiec temat nie jest mi znany i niewiem czy to nie ma nic wspólnego z moimi problemami lub z drożnością jajowodów/

Gość ja Ci odpowiem...
Normalne, ja też się tym przejmowałam swojego czasu;) po kazdym sexiku używałam mokrych chusteczek. A kiedy staraliśmy się o dziecko to po prostu po kochaniu się- najczęściej w pozycji klasycznej z udziwnieniami, robiłam prawie świecę i tak 2-5 min:) Na 7 m-ąc starań zaszłam w ciążę:) I nie stresuj się. Ja postanowiłam nie denerwować się i myśleć, że co ma być to będzie i nadal z sexu robić dobrą zabawę i udało się:)

Gość Jo------anna
Całkowicie normalne, ja po sexie zakładałam wkładki. :P

Gość dfgfbvdrgtfv
:D ja po sexie zakładałam wkładki :D Ja też i też robiłam świecę :D Ale mi to wylatywało do razu niemalże, zawsze pościel mokra :O

Gość aż tyle tej spermy wycieka ?
Dżiżas ja jeszcze dziewica jestem ale planuje miec męża i dziecko ......

Gość Jo------anna
No trochę. My przy łóżku mamy chusteczki, wypływa dopiero gdy wstanę

Gość mumumumu
Dzięki za odpowiedzi, mi świeca nie pomaga (minoł ponad rok) a wycieka mi nawet czasami rano, jeśli po stosunku już nie wstaję. chusteczki też mam, tylko mam dziwne wra zenie, że wyciekaja ze mnie ogromne ilości, a w prezerwatywie bylo tego tak malutko.... :)

no bo w prezerwatywie to czysta sperma była a tutaj jeszcze dochodzą twoje wydzieliny więc robi się tego więcej :) i tak to normalne ja po seksie musze iść do łazienki i się podmyć bo mnie to wkurza delikatnie mówiąc :D

Gość papsjshas
ja zawszę mam chusteczki koło łóżka żeby pościeli nie brudzić no i po zawsze na kibelek i myję się potem (miałam problemy z infekcjami pęcherza ale od kiedy wysiusiam się i umyję po stosunku nie mam z tym już problemów). Ale też byłam mega zdziwiona po pierwszysm moim stosunku bez gumki :-D

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
bo sperma po stosunku sie upłynnia, przeciez sie nie wchłania:) oczywiscie ze musi wyleciec

Gość mumumumu
Dzięki za odpowiedzi i wyrozumialość