Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_1975M

Pośmiejmy się - śmiech to zdrowie

Polecane posty

Gość Kasia_1975M

Pani na lekcji powiedziała żeby dzieci wymyśliły wierszyk lub historyjkę z wyrazem "Himalaje". Jasio zglasza się i mówi: - W Himalajach, w Himalajach słoń powiesił się na jajach. Pani oburzona: - Jasiu, nie wolno tak mówić. Proszę, abyś na następną lekcję poprawił pracę! Na drugi dzień pani poprosiła Jasia, żeby odczytał pracę. Jasio czyta: - W Himalajach, w Himalajach słoń powiesił się na trąbie... Pani przerwała myśląć, że to już koniec historyjki: - No i widzisz, jaką ładną historyjkę ułożyłeś? Jasio dokończył: -...i jajami w skałę rąbie...

Gość PEDZIAŁ
buahahah jaka żenada :o ZAMYKAM TEMAT .

Do domu przyszedł ksiądz z kolędą. Po modlitwie i po święceniu domu mówi do małej dziewczynki: - A umiesz się żegnać, moje dziecko? - Umiem. Do widzenia.

Pacjent u stomatologa: - Panie doktorze, bolą mnie zęby, które pan mi wstawił! Na to lekarz: - A nie mówiłem, że będą jak prawdziwe?!

Blondynka dzwoni do warsztatu samochodowego. - Coś mi spod auta kapie, takie ciemne, gęste... Mechanik: - To olej. Blondynka: - OK, no to oleję.

Przychodzi baba do lekarza z mózgiem za rękach i mówi: - Panie doktorze to mi się w głowie nie mieści!

Mówi mąż do żony: - Idź po piwo - Ależ kochanie może jakieś magiczne słowo? - Hokus pokus czary mary wypier***aj po browary - W takim razie "Ence Pence" zamiast ci*ki masz dziś ręce :)

Przychodzi blondyna do sklepu i mówi: - Chciałabym złożyć reklamację! - Tak..? - Dlaczego moje Lays"y "prosto z pieca" są zimne..?

Przychodzi blondynka do pizzerii. - Poproszę pizzę z salami . - Pokroić pizzę na 6 czy 12 kawałków? - Poproszę 6, bo dwunastu nie zjem

Idzie babcia, córka i wnuczka przez las. Nagle zobaczyły wilka i szybko wskoczyły na drzewo i siedzą na tym drzewie a wilk czeka na dole. Babcia mówi do wnuczki: - Nie dam rady dłużej - puściła się gałęzi i spadła. No to ją wilk dorwał i zjadł i dalej czekał pod drzewem. Wnuczka mówi do mamy: - Ja też nie dam rady dłużej!! Tez spada i wilk ją "chap" i czeka dalej. Czeka 1 godzinę, 2.godz. 3.godz 4 godz i w końcu ostatnia kobieta spada z drzewa i wilk ją "chap". Na końcu wilk mówi: - Wystarczy tylko trochę poczekać i każda się w końcu puści!!

Mały Jasio przychodzi do mamy i mówi: - Mamo, słuchaj, widziałem dzisiaj tatusia z ciocią Kasią w garażu, wiesz, najpierw tatuś ją pocałował, potem ściągnął jej bluzkę, potem ona pomogła mu zdjąć spodnie, a potem to... - Wystarczy, Jasiu, ta historia tak bardzo ciekawa, że chciałabym, abyś opowiedział ją również tatusiowi przy kolacji. Ciekawa jestem bardzo jego miny, kiedy to usłyszy! Przy kolacji mama prosi Jasia o opowiedzenie historii: - No więc widziałem dzisiaj tatusia z ciocią Kasią w garażu, najpierw tatuś ją pocałował, potem ściągnął jej bluzkę, potem ona pomogła mu zdjąć spodnie, a potem razem zrobili to samo, co ty mamusiu zrobiłaś z wujkiem Karolem, kiedy tatuś był na ćwiczeniach w wojsku...

Gość LLKK
najlepszy ten 18.01 :D:D:D

Gość nie mogę zasnąć.
uśmiałam się po pachy

Gość frhsrt
-panie doktorze, cierpię na reumatyzm. -od malego? - nie, od kolan

Gość fxghxdrtyh
-magda słyszysz? - no, boje sie. to chyba w łazience - ja tez ale zobacze co to - tylko uwazaj - wiesz co?!! to slimak z muszli wyłazi!