Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w potrzebie

ból podbrusza

Polecane posty

Gość w potrzebie

witam, od tygodnia odczuwam ból podbrzusza, zw. skurcze, które promienują do jajników, do tego moje piersi stały się bardziej wrażliwe i uczulone na dotyk i jakby były pełniejsze. ostatni stosunek miałam tydzień przed tymi bólami. dodam że od kilku lat wykryto u mnie torbiele na janikach, proszę o jakąś pomoc. dodam również ze 3 lata temu byłam w podobnej sytuacji takie same objawy.... i poronienie w 7tygodniu. prosze pomocy

ja tez mam torbiele, wtedy chyba normalne ze jajniki bola, ale jesli sie niepokoisz moze powinnas isc do ginekologa? swoja droga 3 lata temu kiedy poronilas mialas juz zdiagnozowane torbiele??

Gość w potrzebie
niestety tak, ale bralam tabletki pomagające zajść w ciążę, gdy mi się udało odczuwałem takie same dolegliwości. teraz zrobię test w laboratorium bo ponoć z krwi takie testy są 100%. ale czy reszta objawów też sue tyczy jajników (wrażliwe piersi)

Skoro masz torbiele to możesz mieć zaburzenia hormonalne. Za tkliwość piersi odpowiadają hormony, więc nie można wykluczyć, że jedno z drugim się łączy. Nie rób sobie niepotrzebnej nadziei.

Gość w potrzebie
;(

Gość w potrzebie
test zrobię i tak , jeżeli nie to trudno nici z dzieci