Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjbiuyvi

mezczyzno zwiazalbys sie z taka kobieta?

Polecane posty

Kwiat257 poza tym kobiety maja więcej szans na realizację siebie i rozwój niż kiedyś....w końcu nic nie stoi na przeszkodzie abyście sie realizowały....wasza swiadomosc i madrosc jest wieksza niz kiedys i dlatego jestescie wtedy bardziej atrakcyjne - chyba ze pomijacie facetow na drodze i stajecie sie babochlopami , ale to skrajnosc

Gość Kwiat257
Ja tez nie mam ale mi jego wskazówki bardzo pomogły wyjść z depresji... I tacy ludzie po prostu są bardzo potrzebni. Tym bardziej ze on pisze ogólnodostępne artykuły. Korzyści ma z tego na pewno ale i tak sam fakt ze ktoś chce pomagać innym jest bardzo ważny. Czasem zanim człowiek ktory dotknął dna sam zacznie rozumieć swoje błędy musi najpierw trafić na czyjąś pomoc i mądre słowa. Dopiero po przejściu najgorszego jest sie w stanie zacząć myslec a co za tym idzie i żyć na prawde świadomie.

kwiat zgadzam się , jednak rozne sa drogi - ja ze wzgledu na swoje arbitralne postawy nie staram sie zarazac innych by tego nie wykorzystywac za bardzo , a ludzie to roznie odbieraja gdy to pokazuję...:)

Gość Kwiat257
Samorealizacji mężczyzn tez nic nie stoi na przeszkodzie... No i w ogole wszyscy czyli faceci tez mają teraz większe możliwości ze względu na Internet głównie, w sieci jest tego pełno. Nawet tu, na kafe jest pewien bardzo ciekawy temat. No a okolo 95% wypowiadających sie to... Kobiety. Biorąc pod uwage ze ogolnie na tym forum jest raczej równowaga ilościowa płci to świadczy tylko o tym ze jednak mężczyzn to nie interesuje albo do tego sie nie przyznają.

kwiat tego typu zainteresowania są niepopularne u facetów i czesto wstydliwe -zauważ tylko jak zmuszają do myślenia...gdzie wokol robi sie wszystko by nie mysleć...:P a kobiet bym tak nie bronil , bo wiekszosc jednak potrzebuje zupełnie czegos innego u facetów

Gość Kwiat257
Jakby nie bylo - wiekszosc mężczyzn takze poszukuje u kobiet czegos zupełnie innego...

Gość Kwiat257
Jakby nie bylo - wiekszosc mężczyzn takze poszukuje u kobiet czegos zupełnie innego... To akurat działa w obie strony.

no ok więc obopólne poszukiwania czegoś innego - jak widać - nie wszyscy na to idą ... ale zauważ - inteligentna i rozwinięta kobieta robi wrazenie na kazdym typie , doslownie na kazdym - u facetow tak nie jest....facet zrobi wrazenie tylko na kobiecie , ktora go zrozumie...:P

Gość Kwiat257
Musi? A z jakiego powodu? Zeby byc pożądanym przez kobiety?

nie pożądanym , lecz bardziej racjonalnym i za bardzo nie oderwanym od ziemi...:P

Gość Kwiat257
Hmmm ja bym powiedziala ze jest wlasnie odwrotnie. Mam kilka koleżanek bardzo inteligentnych które niestety są szarymi myszkami co powoduje ze żadnem mężczyzna sie nimi nie interesuje, nie są intrygujące i ich inteligencja nie ma tu nic do rzeczy. Nie maja tej iskry w oczach nie kokietują, nie flirtują. Dlaczego? Nie znam odpowiedzi na to pytanie. Wiem natomiast ze są faceci nieśmiali ale inteligentni i ta nieśmiałość czasem .(rzadko ale jednak) przyciąga kobiety

Gość Kwiat257
I co jak mniemam juz wiesz skoro interesują Cie te tematy -kobiety (wiekszosc) bardziej zwraca uwage na emocje jakie towarzyszą im przy facecie a nie na to czy jest inteligentny czy nie. Reakcja Popyt-podaż sie zazębia i jest jak jest...

ale one nie muszą być wcale szarymi myszkami z wyglądu...trochę zmian wystarczy....tu nie trzeba dużo...a wtedy wzrokowcy bardziej sie przyglądają... a niesmiali faceci przyciągają kobiety dlatego , ze maja one nad nimi przewagę

I co jak mniemam juz wiesz skoro interesują Cie te tematy -kobiety (wiekszosc) bardziej zwraca uwage na emocje jakie towarzyszą im przy facecie a nie na to czy jest inteligentny czy nie. Reakcja Popyt-podaż sie zazębia i jest jak jest... inteligencja dla kobiet bywa zbyt nudna i zupelnie niewystarczająca do związku...emocje to podstawa dla kobiet....a tzw."humanizm" to juz w ogóle...:P

Gość Kwiat257
I zastanawia mnie fakt jak by wyglądał związek takich dwóch hmmm... świadomych osób. Do tej pory spotkałam w swoim zyciu tylko cztery osoby które mają jakąś tam wiedzę na "te" tematy i we wszystkich przypadkach były to kobiety. Ja nie mowie o tym otwarcie, wprost bo i po co, raczej daje przesłanki które tylko osoba ze tak powiem... "wtajemniczona" moze zrozumieć, odczytać, zeby nie wyjść na wariatkę heh. cos w rodzaju szyfrowania. No i gdy ktoś inny tez szyfruje latwo jest to rozpoznać. A jesli ktoś wie a mimo to nic z tą wiedzą nie robi, nie daje zadnych sygnałów zeby podobni mu ludzie go rozpoznali jednocześnie nie zdradzając sie przed przeciętnymi zjadaczami chleba to juz jego strata. W taki sposob ktoś kiedys "zakomunikował" o bilderberg grup. Jak sądzę nikt poza mną nie zrozumiał aluzji wiec nie wiedział. Heh moze to i nawet lepiej..

związek wyglądał by normalnie , gdyby dodać do tego różne emocje...ale to już kwestia charakteru... kazdy z nas musi mowic szyframi przy masie....jeżeli ktoś to wyłapie - od razu masz kontakt i dobrą atmosferę....

Gość Kwiat257
Tak samo jest z facetami - kto powiedzial ze "humanista" nie moze byc jednocześnie interesującym człowiekiem? Tez wystarczy troche o siebie zadbać ;) a te kolezanki wg mnie są ładne tyle ze mówiąc szare myszki mialam na myśli charakter, usposobienie, to ze są po prostu ciche.

Gość Kwiat257
Hehe "grup" :-D group nie wiem gdzie mi o wcielo :-D

Gość Kwiat257
Nie sądzę zeby im sie chcialo hehe. Poza tym nie ma sensu sie zmieniać tylko po to zeby ktoś nas zaakceptował. To nie jest rozwiązanie. Nie wiem, moze im to po prostu odpowiada

Gość Kwiat257
Nie sądzę zeby im sie chcialo hehe. Poza tym nie ma sensu sie zmieniać tylko po to zeby ktoś nas zaakceptował. To nie jest rozwiązanie. Nie wiem, moze im to po prostu odpowiada

poza tym , nie można od ludzi wymagać zbyt wiele....im mniej wymagasz , tym mniej się rozczarujesz... miłej bezsennej nocy - świadomy kwiecie

Gość arrrrrek
heh przyznam się że lubię tu zaglądać :) jest tak inaczej... dla mnie nie stanowiłoby to żadnego problemu pod warunkiem że kobieta byłaby "ładna i porządna, dobra i opiekuńcza" sam bardzo dobrze zarabiam i wynagrodzenie partnerki... jest dla mnie bez znaczenia.

Gość Kwiat257
Miłej nocy. I Koszmarów z kwiatami :-P