Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No nie wiem, nie wiem...

Likwidacja kierunków

Polecane posty

Hej, chodzę do policealnej szkoły zaocznej. Dzisiaj przyszedł do nas dyrektor naszej szkoły i powiedział, że niektóre kierunki policealnych szkół będą zlikwidowane i jest to zarządzenie MEN. Gdzie znajdę jakieś info na ten temat? Szukam w necie i nic nie mogę znaleźć (na stronie MEN też). Bo nie wiem czy to są kierunki do likwidacji tylko szkół zaocznych, czy również dziennych albo nawet samych zawodów (np. technik logistyk).

Gość uwielbajiwuj
podziękuj tuskowi :)

Ja nie napisałam, że się tym martwię:P wręcz przeciwnie. I irytuje mnie to, że w każdej sferze życia poruszany jest temat POLITYKI. Polityka mnie wkurwia i nie pytam o jakiegoś zajebanego Tuska, tylko o to czy ktoś nie słyszał o likwidacji kierunków.

Gość grzmowh
nawet szukać nie umiesz informacji może idz kopać rowy bo do nauki sie nie nadajesz

Gość Elaine Blath
http://forum.gazeta.pl/forum/w,64,106057055,106057055,2012_nadchodzi_w_szkolnictwie.html www.konferencje.men.gov.pl/images/pdf/Konferencje/4.pdf z jednej strony to może i dobry pomysł, bo poziom w tych szkołach był żenujący, a tytuł technika niewiele dawał. ale z drugiej to chyba takie wylewanie dziecka z kąpielą, bo jest dużo szkół dbających o poziom, no i nie każdy może sobie pozwolić na naukę zaoczną. ja chciałam się rozwijać po licencjacie w szkole plastycznej, właśnie dwuletniej w zakresie grafiki. ale jeśli będzie wyłącznie dzienny system to dam sobie spokój, bo nie mam zamiaru być wiecznie na garnuszku rodziców.

Gość Elaine Blath
przepraszam, linki nie chcą się normalnie wkleić. trzeba skopiować i wykasować spacje...

Gość Elaine Blath
ratowniczka, przecież napisalam, że nie wszędzie. czytaj dalej niż jedno zdanie ;)

ratowniczka_medyczna Elaine Blath nie zgodze sie z Toba ze we wszystkich policealnych poziom jest zenujacy Przez co poziom ratowników również. Uważam że udzielać pierwszej pomocy powinien lekarz, a nie ktoś kto wykuł mniej lub bardzie pierwszą pomoc. Nie tak dawno było głośno jak to ratownik medyczny przywiązał kobiete podczas akcji porodowej, nie udzielił żadnej pomocy, kobieta urodziła na izbie przyjęć dziecko w zamartwicy. Ratownik medyczny to nie lekarz i w ogóle nie powinni jezdzić bez nadzoru lekarza. Wieć "ratowniczko medyczna" nie wiem czym sie podniecasz.

grzmowh czego się mogłam spodziewać po tym forum, zawsze jakiś idiota się trafi. Ciekawe czemu tutaj tak jest, że zawsze trzeba kogoś zwyzywać zamiast odpowiedzieć na pytanie. A jak odpowiedzi nie znasz to zamknij mordę🖐️ Elaine Blath wielkie dzięki za linka:) o to właśnie chodziło;)

Bo takich informacji to powinnaś zasięgnąć u dyr. a nie pytać na forum. Likwidują np kierunki bezpłatne gdy nie zalicza semestru jakaś wymagana liczba słuchaczy itp