Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monommmmmmm

pomóżcie

Polecane posty

Gość monommmmmmm

powiedział ze już mu tak nie zależy jak kiedyś. ze mówił o ślubie bo myślał ze mu się odnowi. zostawiłam go oddalam pierścionek:(

Dobrze zrobiłaś, tak sądzę ponieważ ślub to poważna sprawa, a skoro on Cię nie kochał to po co Ci to. Nie ma nic gorszego jak niezdecydowany facet.

Gość monommmmmmm
czy jest szansa ze jak pobędzie sam to zrozumie co czuje? niby mówi ze kocha ale ze to nie to co kiedyś, ze może mu się odnowi

chyba jeszcze nie dojrzal, zeby zrozumiec, ze po uplywie czasu spedzanego razem nie bedzie wiecznych motyli w brzuchu..

Gość monommmmmmm
to co mam mieć nadzieję ze sie obudzi? ze zrozumie czy coś dla niego znacze?

Gość monommmmmmm
byliśmy ponad 6 lat i planowaliśmy dziecko i gdyby nie kłutnia to dalej bym żyła w nieświadomości

no nie wiem. jak dla mnie lekko niepowazny jest. odzywa sie teraz? widujecie sie? czy totalne rozstanie? ile razem? no i jak bylo miedzy wami chwile przed tym co powiedzial? podstawowe pytania :P

no nie wiem. jak dla mnie lekko niepowazny jest. odzywa sie teraz? widujecie sie? czy totalne rozstanie? ile razem? no i jak bylo miedzy wami chwile przed tym co powiedzial? podstawowe pytania :P

Gość monommmmmmm
dopiero 2 dni minęły. odpisuje na smsy, napisał ze wie ze mi źle i ze to przez niego. powiedział ze jak chce to jutro przyjdzie, powiedziałam ze nie chce. Więc stwierdził to nie. a co ja mam chcieć jak on nie jest chyba pewien.

Gość monommmmmmm
kiedy to powiedział? jak go zasypywalam milionem pytań.

Gość monommmmmmm
czuje sie zraniona ale to ja rzuciłam

Gość malska
kobieto mnie zostawil facet 3 miesiace temu przez te 3 miesiace mielismy caly czas kontakt a w tym miesiacu zadarzylo sie tak ze sie przespalismy no i bylo zagrozenie jestem w ciazy o czym go poinformowalam on kategorycznie ze to nie moze byc prawda jest to niemozliwe i co stwierdzil z usmiechem na twarzy ze najwyzej wezme tabletke i po sprawie pozniej do mnie dzwonil pisal ale ja to zapamietam i nigdy nie zapomne to jest cios

Na szczęście My ludzie mamy tak u siebie w głowach, że i tak wracamy. Słuchasz, czy nie słuchasz - wrócisz. Wypijmy za nieszczęście!

Gość monommmmmmm
ale jak można być z kimś i myśleć ze odnowi sie to co było kiedyś? powiedział ze już mu tak nie zależy jak kiedyś ale ze to nie znaczy ze nie zależy. Ja tego nie rozumiem

Gość alesobie
czego ty chcesz? zerwałaś zaręczyny to masz

Gość kljjjjjjjjjtpmmj
daj sobie spokój