Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lana del rey

nie chcę tak

Polecane posty

Gość lana del rey

nie chcę już studiować i tak nie daję rady ja mogę pracować w Tesco albo innym chujowym miejscu wynajmować jakąś tanią norę żyć sama, całymi dniami czytać książki, słuchać muzyki i oglądać filmy ja chcę tak żyć...

Gość nowa partia
i jeszcze dupy dawać ale nie polakom

Gość lana del rey
dlaczego miałabym komukolwiek dać dupy ? jestem dziewicą i chcę to zrobić z kimś kogo będę naprawdę kochać.

Gość lana del rey
cieszę się że w końcu to z siebie wyrzuciłam.

Gość czyli chcesz prowadzić
życie zwykłego pasożyta który do niczego w życiu niedojdzie powodzenia 🖐️

Gość lana del rey
może i do niczego w życiu niedojdę ale chyba lekką przesadą jest nazwanie mnie pasożytem. a ty co ? myślisz że skończysz studia i będziesz zmieniać świat ?

świata nie zmienię ale przynajmniej będę prowadzić jakieś normalne życie na poziomie każdy idota może pracować w tesco, a tobie się porostu nie che uczyć i tyle.

Gość Ewa skądś tam...
naprawdę? też tak chcę, ale moje życie minęło już półmetek i wszystko nie tak :)

Gość Ewa skądś tam...
i nie słuchaj tutaj nikogo, jeśli jesteś przekonana, ze to życie odpowiednie dla ciebie

Gość lana del rey
masz rację nie chcę mi się uczyć na studia poszłam tylko dlatego że byłam to jakby to powiedzieć.... byłam to porostu komuś winna... studiuję głupią ekonomię i w ogóle mnie to nie interesuje męczę się tam i tyle.... a kto ustalił jakie to jest :normalne życie" ?

Gość lana del rey
tak naprawdę chcę tak żyć... wiem że z boku wygląda to jak życie kogoś komu nic się nie chce i w ogóle ale ja nie chcę czerpać jakiejś satysfakcji z pracy, osiągnąć czego w życiu chcę żyć tak jak mi się podoba....

rób co chcesz ale powiem ci że tylko sobie życie zmarnujesz i tyle. skoro dostałaś się na studia nawet i na taką ekonomię ( nie wiem czy łatwo jest się dostać czy nie ale skoro jest tam matma to chyba nie tak znowu łatwo) to jednak w tobie drzemią jakieś pokłady ambicji.

Gość lana del rey
no niby się dostałam ale co z tego skoro mnie te studia tylko dołują w dupie mam takie "ekonomiczne" podejście do życia. jedyne co na tych studiach lubię i nawet ogarniam to matematyka i tyle. kurde tak chcę tak żyć tylko moi rodzice tego nie zaakceptują :o

to cię jeszcze dziwi ze nie zaakceptują ? przecież żaden rodzic nie będzie patrzeć spokojnie jak jego dziecko maruje sobie zycie 🖐️