Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhdudoeka

Pytanie do tych co byli kiedykolwiek na studniówce

Polecane posty

Gość dhdudoeka

Mam pytanie, bo jestem tak zwaną outsiderka, doszlam pozno do klasy i z nikim sie nie zaprzyjaznilam, ide na studniowke, tak jak kazdy z mojej szkoly, z partnerem. Czy na studniowce tak jest ze sie siedzi, gada z innymi ludzmi, bo ja sie boje ze moj partner sobie o mnie pomysli zle, ze ja nie mam znajomych w szkole w ogole, czy to jest tak, ze sie raczej tylko z partnerem gada? Mam nadzieje ze tak

Gość nowa partia
byłam ale nie tańczyłam

Gość nowa partia
a ja nie byłem bo się wstydziłem

Gada się z osobami przy których się siedzi. I wprowadza się partnera do towarzystwa, żeby się nie czuł jak idiota. Ja byłam akurat bez partnera na swojej studniówce, więc bawiłam się w towarzystwie koleżanek.

Gość nowa partia
byli lepsi ode mnie

Gość nowa partia
ale ona już nie pójdzie z zadnym chyba ich nauczyliśmy że wybiera się rówiesników

Gość nowa partia
psychologia sie przydała!!!!!!

Gość dhdudoeka
Oejku :(... to ja nie bede miala nawet z kim zapoznac mojego partnera, ale bedzie mi wstyd, chyba sie zabije, niz mam sie przed nim tak upokozyc

Gość kęęędra
no ja sie bawiłam cala klasa i ze znajomymi ze szkoly pare piosenek, sie tanczylo glownie z partnerem ale tez z innymi, gadalismy i ze sobą i z partnerami normalnie na luzie nawet jak nie bylismy przedsawieni sami sie przedstawialismy, a jak sie popilo to wogole..integracja na calego

Na mojej studniówce siedzieliśmy ze moimi najbliższymi znajomymi koło siebie, fajnie było i wesoło :)

Gość Blaunuuusia
Zapraszam na mój darmowy urodzinowy seks pokaz za 10minut :) Tyko dziś, w ramach promocji :) www.showup.tv/pp/blanka90 Warto