Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duśka_156

Ciąża czy nie??

Polecane posty

Witam:) Mam pytanie kochałam się 30grudnia i 1 stycznia moj partner doszedł we mnie 3 stycznia dostałam niby okres... trwał on 5 dni (normalnie mam 8) 2 dni temu spostrzegłam na swoim brzuchu ciemną kreskę idącą od pępka w dół. Dodam jeszcze iż zrobiłam test i wyszedł negatywny.(lecz od jakiegoś czasu czuje się dziwnie...) Czy to ciąża???

bierze się za seks a nie ma żadnego pojęcia o własnym ciele.... żeby zapłodniona komórka miała jakiś wpływ na organizm musi się zagnieździć w macicy co trwa parę dni od zapłodnienia wiec na okres na pewno wpływu nie miało... po drugie nie łatwiej zrobić 2-3 testu lub badanie krwi?

zastanawiam się nad tym właśnie... i czy nie lepiej pojsc od razu do lekarza niz robić te testy...

Gość hahahhahaha ciemna kreska
dziecino, sama jesteś ciemna kreska, jak ci się coś takiego na brzuchu pojawiło to już kilka miesięcy jesteś w ciąży bo ona się późno pojawia.

nie dziecino bo dzieckiem nie jestem !! nie wiesz ile mam lat to nie pisz tak bo nikt o zdanie Cię nie prosił... :) po prostu staramy się z partnerem o dziecko i kiedy już byłam pewna to wynik negatywny... więc umieściłam pytanie tutaj... poza tym tłumaczyć się nie muszę...

Gość hahahhahaha ciemna kreska
skoro nie jesteś dzieckiem i starasz się o ciążę to zapytaj lekarza jak wygląda cykl i kiedy można zajść w ciążę, bo nie 2 dni przed okresem.