Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieśniara ze mnie

Mam 19letniego syna który nie ma dziewczyny!!!

Polecane posty

Gość wieśniara ze mnie

Czy powinnam się o niego martwic na dyskoteki nie chodzi nie uczy się najlepiej w klasie go nie lubią Ostatnio zrobiłam mu awanture że taki jest, chłopak jest w ostatniej klasie technikum ma prawie 20 lat(za dwa miesiące skończy) a w jego życiu nic. Np. u mojej koleżanki 19letni syn już zrobił dziecko i teraz będzie się żenił.

Gość don gardio fon
może zaproś do Was jakąś córkę sąsiada, by go trochę rozruszała. :)

Gość Super p(l)an
Tak. Powinnaś się martwić. Bo jest spora szansa że awanturę od matki w takim temacie zapamięta do końca życia. I nasra ci do ostatniej szklanki wody.... I słusznie!

Gość kawapo polnocy
moze zaakceptuj go takim jaki jest... chyba ze wolisz zeby byl taki jak ten chlopak ktory w wieku 19 lat bd sie zenil bo zropbil dziecko.. :/

Gość Przebijam go mam 30 lat
v

Gość Niepocieszonaaa
wyślij go z tatą do burdelu ,ewentualnie na trase niech jadą na tiruwki może gdy powącha sie zmieni,mój jeżdzi z synem i sie prześcigają który szybciej złowi skóre

Gość kasaa
zamiast robic awantury może byś sprobowala się dowiedziec czemu tak jest,dotrzec do niego,może jest zamknięty w sobie nie potrafi się odnalezc ,agresją nic nie wskorasz a tylko pogorszysz

Gość styczniowy przyjaciel
Ja nie mogę super przykład mamusiu podałaś "syn mojej koleżanki już ma dziecko" brak słów. Jak takimi morałami uczysz 19 latka i uważasz, że posiadanie dziecka w takim wieku to powód do dumy to super z ciebie rodzic. Może twój syn ma trochę inną psychikę. Może nie jest tak twardy, czy odważny jak jego koledzy. Powinnaś z nim usiąść i porozmawiać, co by chciał robić po zakończeniu szkoły, jakie ma plany, czy chce się zakochać? Może jestem gejem?? też powinnaś z nim porozmawiać, ale nie robić awantur.

Gość du chwast miś
prowo ludziska

Gość no ale z drugiej strony jak wy
byście się zachowali gdyby chłopak 19letni byk nie miał dziewczyny??? w tym wieku to rodzice powinni już poganiac syna do dziewczyn (nawet wbrew jego woli).

Gość kasaa
widać jakie masz podejscie zamiast wspierać to tylko krytykujesz i zniechęcasz,skoro go takie studia interesują to znaczy że czuje ze ma jakies zdolnosci aktorskie i może własnie w tym sie odnajdzie nie krytykuj go bo byc moze to przez ciebie on taki jest skoro bez przerwy wysłuchuje tego typu żeczy

Nie przyszło nikomu do głowy że jest gejem ???? w tym wieku bez dziewczyny. Ja bym się zesrał z samotności. Patrzyłaś po czym chodzi po jakich stronach???

Gość kasaa
a niby co , na siłe mają go zaprowadzic do jakiejs dziewczyny??Jest dorosły wiec nic nie zrobia wbrew jego woli wam to sie juz w głowach poprzewracało to jego wybor i jego życie w takich sprawach zwłaszcza powinno sie podejmowac samodzielne decyzje

Ja też nie mam dziewczyny i też matka ma do mnie pretensje, a ja jej mówie , że by się za bardzo nie nastawiała, bo nie zamierzam tkwić stałym związku i nigdy nie będe miał żony i tym bardziejdzieci. Mimo wszystko moja matka jest chyba bystrzejsza od autorki tego tematu.

Dokładnie jak będzie chciał to znajdzie dziewczynę. Jeśli nie to wybierze inny kierunek.

"dogaduje że mieszka w jednopokojowym mieszkaniu ze mną, z moim mężem, młodszym bratem i z siostrą która ma 18 lat i za 3 miesiące wychodzi za mąż." NIe każdy kto wychowuje się w patologii, wyrasta na "normalnego" człowieka. Może nie chce dziewczyny, bo widział z bliska tak nieodpowiedzialny związek jak twój. Albo po prostu jesteś taką straszną matką, że obrzydziłaś mu kobiety.

Gość kasaa
to znaczy że po prostu jest bardziej wrażliwszy nie odrazu gej i nie musi sprowadzać dziewczyn na noc (az dziwne że jako matka bys to wolała)ani miec plakatow gołych bab,niech bedzie sobą ,każdy powinien robić w życiu to co lubi a nie być pod jakąś presją może jak spotka odpowiednią dziewczynę to się z nią zwiąże

siostrą która ma 18 lat i za 3 miesiące wychodzi za mąż. I to jest według ciebie dobra postawa, patologia jak chuj. Ciekawe kiedy się rozwiodą albo zaczną zdradzać.

Gość do mamy 19latka
Jestem gejem i czytam co to piszesz i powiem, że daje sobie prawą dłoń odciąć, że jest chłopak gejem. Nie robię sobie z tego żartów, bo to poważna rozmowa. Ja odkryłem sobie to w wieku dojrzewania. Moja mama przeczuwała, że jestem gejem i przeszedłem przez małe piekło w domu. Chciała mi za wszelką cenę poszukać dziewczyny. Jak już nie wyszło to miałem awantury wyzywanie od pedałów itp. Od razu powiem, że to mnie tak zniechęciło do własnej matki, że w wieku 20 lat wyprowadziłem się z domu i zamiast iść na studia zapieprzałem na budowie. Też interesuje się samochodami, tyle że mam bardziej typowo męskie zainteresowania. Teraz mam 34 lata z rodzicami jestem w dobrym kontakcie, starają się o tym nie mówić. Znają mojego partnera. Moja mama nigdy się z tym nie pogodziła. Mój tata to akceptuje i szanuje mojego partnera tak samo jak mnie. Jednak jeśli twój syn jest gejem to masz przed sobą trudno sytuację do przerobienia i lekcję tolerancji.

.

Mój syn od jutra będzie pełnoletni i co ? Mam się martwić że nie lata z cyckiem na wierzchu jak hormony zagrają? Oj,kobieto.....

co to za wiek 19 lat

Wielki problem. Zobacz po czym śmiga na necie, po jakich stronach.

To się ciesz, może faktycznie chce być aktorem. Lepiej żeby coś robił w życiu konkretnego niż płodził dzieci w wieku 19 lat

Gość kasaa
dokładnie powinnaś się cieszyć,że ma jakieś zainteresowania a 19 lat to jeszcze nie tak dużo może czeka na tą odpowiednią dziewczynę i tyle.

jak jest przystojny to jak przyjdzie czas to dziewczyny będą go uwodzić

No tak ,jeden pokój rodzice,młodszy brat , siostra.Wyobrażacie sobie jeszcze jak chłopak sobie dziewczynę do domu przyprowadza.... Chyba że to dla nich normalka i wszyscy w jednym pokoju...Już to widzę Brak wyobraźni u MAMUŚKI.!