Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieśniara ze mnie

Co z moim synem jest nie tak?

Polecane posty

Gość wieśniara ze mnie

Mam 19letniego syna który nie ma dziewczyny!!! Czy powinnam się o niego martwic na dyskoteki nie chodzi nie uczy się najlepiej w klasie go nie lubią Ostatnio zrobiłam mu awanture że taki jest, chłopak jest w ostatniej klasie technikum ma prawie 20 lat(za dwa miesiące skończy) a w jego życiu nic. Np. u mojej koleżanki 19letni syn już zrobił dziecko i teraz będzie się żenił.

Wydaje mi sie ,ze ma jeszcze czas,pamietaj ,ze facet wolniej dojrzewa,niech najpierw sie ustawi jakos w zyciu,a pozniej bierze sie za malzenstwo i dziecko...?!

Gość zodiakalne ryby faceci
to pipy zyciowe

Gość Perełka1990
Myśle ze powinna sie pani cieszyc ze nie ma dziecka , sam jeszcze jest dzieckiem , nie ma o co sie marwtić , znajdzie sobie kogos ale nic na siłe , moze tez by chcial a sie nie udaje , prosze go nie dołowac bo to moze pogoryszyc sprawe , jeszcze sie załamie , bedzie wamawial sobie ze jest brzydki , beznadziejny itp, a napewno tak nie jest .. na kazdego przydzie pora . jest nawet takie powiedzenie kazda zmora znajdzie swego amatora !! głupie ale tak sie mówi !!

Gość lajla90
To, ze nie ma dziecka to dobrze, co on robi w wolnym czasie, ma jakis znajomych pozatymi nielubianymi ze szkoły?

Gość Perełka1990
zrobić dziecko nie jest problem ciekawe czy tacy szczęsliwi beda , jak nie bede wiedziec w co rece włożyć

Gość Polerujący granity Florian
no i co ze nie ma? nie trafił na taką co by ją chciał mieć to nie ma wolałabys, żeby na studiach zamiast plecaka nosił dzieciaka?

Gość Perełka1990
Jedna matka płacze bo syn zobil dzecko a druga płacze bo syn nie zrobil !! świat wariuje , jego życie niech chłopak skonczy naspokojnie szkołe

Gość Perełka1990
Może Pani zaczeła wczesnie , ale syn niech sam decyduje jego sprawa , mysli Pani ze jak pani zrobi mi awanutre to co na drugi dzien panne przyprowadzi .. rodzic powinien wspierac a nie dołowac ..