Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilijeczkakaka

Kryzys czy raczej koniec?????

Polecane posty

Gość lilijeczkakaka

Co mam robic....... Od 6 lat jestesmy po slubie mamy 4 latnie dziecko wszystko bylo ok do jakiegos czasu.Maz zrobił sie strasznie kłotliwy i chamski wobec mnie.Z byle pierdoły robi problem na skale swiatowa.A co najgorsze podczas kłotni traktuje mnie jak psa:(mowi ze nie chce juz byc ze mna,ze ma mnie w dupie, nie chce byc ze mna itp.Jedzie mi po uczuciach i nie liczy sie z tym jak mnie to boli.Pozniej pare dni spokoju mowi ze to bylo w nerwach i znow to samo............ja juz nie ma sił:(mowilam mu nawet ze lepiej by było jakbym sie zabiła a on ze mam racje. Juz naprawde mysle tak zrobic ale szkoda mi mojej coreczki. Co ma robic przeczekac , odejsc - ale tego nie chce bo mino to kocham go:( Tozmawiac tez sie z nim nie da bo on nie chce gadac albo sie bardziej zlosci albo wychodzi i tyle.

Autorko...smutne co piszesz,jestescie 6lat i takie slowa a co bedzie po 16latach...nie wiem czy to kryzys ani czy juz koniec konca bo wrozka nie jestem,nie znam was ani nie wiem co on mysl...ale kolorowo to nie wyglada i bedac na twoim miejscu bym pogadala ostatni raz powaznie jak sytuacja sie powtorzy i powiedziala ze nie zycze sobie takiego traktowania i jesli tego nie zmieni to koniec ..jakby sie znow powtorzylo to bym juz nie gadala ale odeszla,ojcem dziecka zawsze bedzie a wychowywac dziecko w takiej atmosferze ze tata nie szanuje mamy to nie jest dobre....potem moze nawet wziasc z taty przyklad albo sie stresowac bo rodzice znow sie kloca...pozdrawiam

Gość lilijeczkakaka
tylko jak tu gadac jak on albo nie slucha albo wprost mowi ze ma w dupie co mowie:( a odejsc..........boje sie odejsc:(gdzie pujde z dzieckiem za co bedziemy zyc..........pozatym kocham go ale strasznie boli mnie to jak on tak mnie traktuje.

Gość a moze napisz list?
co o tym sądzisz, czego oczekujesz moze to pomoże a jak nie to lepiej odejdź od niego

Gość kasaa
szanuj się skoro tak cię traktuje to jest z nim coś nie tak,a jak nie myslisz o sobie to chociaż pomyśl o corce,dziecko inaczej wszystko przeżywa i jak widzi że rodzice się klocą i ojciec tak traktuje mame to się boi ,jest zestresowane,wiem coś o tym bo w moim domu były cały czas kłotnie mam ojca alkocholika

Gość kasaa
powinnas od niego odejsc

Ja mysle ze nie ma na razie takiej potrzeby zeby sei roztawac z mezem.Powiedz mu ze musisz z nim powaznie porozmawiac ze juz dluzej nie wytrzymasz ze musi zaczac Cie normalnie traktowac, zapytaj tez czy ma moze jakis problem ze moze jestes w stanie mu pomoc go rozwiazac w koncu jestescie razem na dobre i na zle.Zapewnij go ze jest dla Ciebei bardzo wazny ze go kochasz i ze roztac sie to bardzo proste ale co dalej co z dzieckiem ono sie nie prosilo na swiat i dlatego musicie mu stworzyc normalny dom w ktorym bedzie sie czulo bezpiecznie wez go troszke na litosc to czasem pomaga powodzenia