Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka4556

POGONIŁAM 28LETNIEGO GOŁODUPCA .

Polecane posty

Gość kasaa
ja powiedziałam że uczucia są najważniejsze w miłości inne rzeczy też ale zawsze można nad nimi popracować ,on ci się nie podoba to ok ja go nie znam ale to jak napisałaś tylko o kasie i samochodach to zabrzmiało bardzo materialistycznie

Gość łahahahahaha
ale nad uczuciami tez mozna popracowac,, nad szacuniem zrozumieniem. ale ten adorat autorki to juz przeszłosc przeciez bo go pogoniła...ale dobrze ze powiedziala w prost o co chodzi,,inne zakłamane suki ni epostapiły by tak, masz plusa za szczerosc i odwage..moze cos zrozumie i cos zmieni.

Gość kasaa
Ja go nie znam ,to nie jest normalne że tak ma ale mnie bardzo ta wypowiedz autorki się nie spodobała ,tak jakby kasa tylko i wyłącznie się liczyła dla niej

Gość łahahahahaha
ale co cie tak zbulwersowało ze facet nie ma pracy,jezdzi gruchotem i mieszka z mamusią,,,?????? napisane konkretnie, dziewczyna cos osiagneła i dla niej to nie do pomyslenia,,,tam nie napisane ze leci na kase.tylko po tym co widzi i wie mozna wywnioskowac ze facet jest totalna porażką zyciowa.

Gość kasaa
Już mowiłam nie znam go ,czy to wczesniejsze sytuacje sprawiły że tak ma czy po prostu jest leniem na garnuszku mamusi,wiem tylko że nic nie napisała o jego charakterze a cały czas wymieniała czego nie ma,cały czas o kasie

Gość łahahahahaha
a uwazasz ze taki chłopczyk ma charakter>?? oprócz tego ze jest męską cipą

Gość ALECHYBA
Charakter faceta poznaje sie po jego czynach, więc jego charakter wyraża sie poprzez jego osiągnięciach- są kiepskie.

Gość Zielona Laska
Jeśli facet nie studiował i nie pracował to dobrze zrobiłaś, ale jeśli skończył studia, nie mógł znaleźć pracy i przekwalifikowywał się lub dorabiał podyplomówkę to sorry, beznadziejna decyzja. Taki prof. Filipiak w wieku 28lat to dorabiał dźwigając cegły na budowie mając żonę i dwoje dzieci na utrzymaniu. Trzeba przeanalizować faceta zanim się go skreśli!

Gość kasaa
no i właśnie tu nic nie wiadomo o tym dlaczego nic nie osiągnął czy z lenistwa czy że wcześniej było inaczej ale życie mu się tak potoczyło bo autorka skupiła się na wymienianu braku fajnego samochodu,pieniędzy,przez co na pierwszy rzut oka można odnieść wrażenie że patrzy tylko na kase

Gość majeczka4556
dobra dajcie spokój, jest po zawodówce ,obok studenta nawet nie stał.

Gość romek,,34
wstyd , niedziwie się autorce ze go pogoniła..