Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka4556

POGONIŁAM 28LETNIEGO GOŁODUPCA .

Polecane posty

Gość starszy rurowy
rotfl - ze zbierania płodów ziemi na cudzym polu sobie domu w Reichu nie kupi prowokacja nędzna - lale w jednym się zgodzę, gość to pasożyt albo poeta (czyli też pasożyt) tylko z tym Poldkiem przegięła - ja poloneza z kilka lat nie widziałem, choć sam planuję kupno dużego Fiata (wspomnienia)

Gość TO KOLEJNA_ambitna_KOBIETA
styczniowy przyjacielu Ty prowo tu robisz?:D

Gość majeczka4556
sram na was

Emanująca lajtem... i tylko lekarzowi chętnie bym przypierdolił..;) Czyżby fanka Sokoła?

Gość majeczka4556
jestem kelnerka w klubie nocnym, mam spore napiwki

Gość Super p(l)an
Ojszczałem osrane gacie :(

Gość strszy rurowy
napalonanapalona na gaz? ten boski zapach z rury i już nie straszne 13 l na 100 km ale kanciok miał lepszy ryk i ognisty dym z rury przy 120 na godz. poczułem się znów jak na studiach...

Gość fyyyyyyyh
przecie autorka olała temat,po co te wpisy :O

Gość Super p(l)an
Zejszczałem sie w rure. Przez zapach :(

Gość Super p(l)an
Niestety :(

złość autorki wynika chyba z tego że nikt inny się nie trafił. inaczej by się tak nie przejmowała ale skoro biedna miała tylko tego jednego "gołodupca" to pogonienie go było jednak krokiem na który się zdecydowała "z ciężkim sercem".

Gość niektóre laski tutaj to puste
"złość autorki wynika chyba z tego że nikt inny się nie trafił. inaczej by się tak nie przejmowała ale skoro biedna miała tylko tego jednego "gołodupca" to pogonienie go było jednak krokiem na który się zdecydowała "z ciężkim sercem"." dokładnie tak! z braku laku tym razem i kit NIE BYŁ dobry:)

Gość marta_pelczar
jaki biedny wrazliwiec, nie masz serca kobieto daj mi do niego numer,pewnie biedactwo cierpi

Gość Słoń belgijski
I tak by wam ślubu nie dali, bo pi**a z pi**ą to za bliskie pokrewieństwo.

Gość luzika7455
CI CO CIE TUTAJ NAJEZDZAJA DOMYSLAM SIE ZE TO TAKŻE LUDZIE BEZ AMBICJI., I BEZ PRZYSZŁOSCI, WIĘC OLEK TO, I Z DALA OD TAKICH MAMISYNKÓW I GOŁODUPCÓW, SAMA NIE WYOBRAŻAM SOBIE ZEBY CHAROWAC JAK WÓŁ A FACET MA W PIZDZIE WSZYSTKO, DNO I PATOLOGIA, NIE NADAJE SIE NA ZAKŁADANIE JAKIEJ KOLWIEK RODZINY.!!!!!!!!!!!!!!

Gość majeczka4556
a wy co kurwa az tak straszne macie zycie ze poszywacie sie za mnie, porazka, do roboty gołodupce,

Gość majeczka4556
złość autorki wynika chyba z tego że nikt inny się nie trafił. inaczej by się tak nie przejmowała ale skoro biedna miała tylko tego jednego "gołodupca" to pogonienie go było jednak krokiem na który się zdecydowała "z ciężkim sercem". wrecz przeciewnie mam przyjaciół i znajomych... i to oni robią mu poprzeczke bo w wieku 28 kat to juz włąsne firmy pozakładali i sa konkretnych stanowiskach.faceci z którymi sie spotykam również cos prezentują. z tą moja agresywna postawa. bo nie wyobrazam sobie co on ma w głowie, a takiemu "czemus" dorównac jak mój adorator to trzeba na ziemi sie położyc.

Gość majeczka4556
i nigdy nie zbierałam truskawek ,,,znam biegle niemiecki i to jest mój atut,,jedzcie mi jak chcecie ale takie dojrzałe pizdy jak mój adorator zawsze odesele w pole, mam ambicje i tego wymagam od swojego faceta,

Gość robert,,,445
zdemerwowali mnie nie które wypowiedzi...czy wy naprawde uwazacie ze facet ok 30 który jezdzi polonezem mieszka z mamą i jest bez pracy. ,to ktos kto nadaje sie do załozenia rodziny??trzeba byc naprawde żałosnym aby bronic takiego nie roba. mysle ze autorka sie zdenerwowała bo niegdy nie spotkała takiego niedorowinietego i bez kasy .zawsze domyslam sie byli nadziani i to ja tak zbulwersowała,,chyba tylko ten fakt ze miał czelnosc"wysatrtowac" . strasznie ambitna z ciebie panna. powodzenie pewnie tezmasz.

Gość sonia,4555
a wypowiadaja się napewno kawalerzy którym mama za internet płaci, biedactwa pierdolone, autorko dobrze zrobiłas i nie daj sobie wmówic ze zle postąpiłas, bo ambitna kobieta nawet by z takim w gadkę nie wchodziła.

Gość kasaa
Ale jesteś materialistką on faktycznie mogłby się usamodzielnić ale z tego co piszesz nie patrzysz nawet na charakter tylko cały czas o tym jaki to biedny jest ,nie ma samochodu itp.Ale wiesz nawet jak spotkasz mega bogacza ale będzie zadufanym w sobie zarozumialcem to wtedu może to zrozumiesz że nie tylko kasa się liczy,ty nie chcesz faceta tylko jego kasę po tym oceniasz czy z kimś chcesz być czy nie żałosne

Gość ela2311
taki :facet" to nie facet tylko nie dojrzały chłopczyk, uczucia????? jak bedziesz kiedys na własnym utrzymaniu to pogadamy o uczuciach Kasiu.

Gość kasaa
uczucia są najważniejsze a nie kasa na tym polega miłość inaczej to układ i zimna kalkulacją z kim mi się bardziej opłaca być i z kim bedzie mi lepiej

Gość majeczka4556
zmywam sie z tad. dzięki wszystkim za opinnie:P) do kasi...usamodzielnic??? w wieku 30 lat???chyba zartujesz.i nie mydl oczu uczuciami,,,bo będąc w dłuższym związku wiedziała\bys ze zsamych ucz związku nie bedzie, a ja nawet nie chce z nim przebywac,,bo jego przesłosc która jest zerowa bez zadnych perspektyw mnie przeraża i odrzuca. i zadna siła tego nie zmieni.

Gość ulalala7433
maja racje daj życ piżdzie niech znajdzie pizdę swojego pokroju..i niech razem stoją w kolejce po zapomogi społeczne. a ty znajdz sobie twardego faceta który twardo stapa po ziemi a nie pierdzi w fotel u mamusi.i koniec tematu.

Gość łahahahahaha
maja racje daj życ piżdzie niech znajdzie pi**ę swojego pokroju..i niech razem stoją w kolejce po zapomogi społeczne. a ty znajdz sobie twardego faceta który twardo stapa po ziemi a nie pierdzi w fotel u mamusi.i koniec tematu JEDNA KONKRETNA ODPOWIEDZ I DOMYSLAM SE ZE AUTORKA TYLKOZ ZNIEJ SKORZYSTA:) BRAVO,