Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dziewica czy nie

dziewica bez b艂ony...

Polecane posty

Go艣膰 dziewica czy nie

Ostatnio by艂am u lekarza, na pocz膮tku by艂 wywiad, a pozniej badanie..lekarzowi powiedzia艂am, 偶e jestem dziewica, bo to prawda, a lekarz mi powiedzia艂, ze nie mam blony dziewiczej,bylam po prostu w szoku... lekarz mi powiedzial, ze niektore kobiety rodza sie bez blony dziewiczej, traca ja na wskutek uprawiania intensywnego sportu lub uzywania tamponow..fakt tampony dosyc dlugo uzywam i jakos nigdy nie mialam problemow z ich zaaplikowaniem ale czy to przez to?... co kiedys o mnie chlopak pomysli?powiem mu, ze jestem dziewica, a jak dojdzie do wiadomo czego to sie dowie, ze jednak nie jestem i pomysli, ze go oklamalam, ehh sama nie wiem jak to rozgryzc..jestem dziewica, ale nie mam blony, moze to dla Was wydawac sie glupia sprawa, ale dla mnie nie jest...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zserdxa
dla mnie dziewica to dziewczyna, kt贸ra nie uprawia艂a jeszcze seksu a nie sama b艂ona. Najwy偶ej powiesz ch艂opakowi, 偶e przebi艂a艣 b艂on臋 tamponem, jak nie uwierzy to b臋dziesz wiedzia艂a 偶e masz do czynienia z idiot膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiesz ja tez jestem dziewica
bez b艂ony tez najprawdobodobnie poprzez tampony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A co to
kogo obchodzi .Mamy dyskutowa膰 o.twojej blonie Pogadaj z matk膮 siostra i kochank膮.Zenada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewica czy nie
po prostu chcialam zapytac czy ktos tez byl w takiej sytuacji, po co sie tak unosic, glupsze tematy sa tu na kafe:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 384769825698
DZIEWICA TO DZIEWCZYNA PRZED PIERWSZYM SEKSEM, A NIE DZIEWCZYNA Z KAWA艁KIEM "SK脫RKI".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 udogo
ja te偶 uszkodzi艂am sobie b艂onke tamponem jak mia艂am 15 lat ale to nie jest tak 偶e nie ma jej wcale, chocia偶 s膮 pono膰 takie przypadki medyczne. Je艣li tylko ja uszkodzi艂a艣 tym tamponem tzn troch臋 nadszarpn臋艂a艣 to i tak przy pierwszym razie jeszcze ci ch艂opak ja przerwie ca艂kiem doszcz臋tnie i krewka i tak poleci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty powyzej m贸w za siebie
nie interesuje cie temat to nie gadaj i nie decyduj za wszystkich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka prawda ona
a jakbys uprawiala seks analnie ale blone bys zachowala dla tego jedynego to tz bys powiedziala 偶e jeste艣 dziewic膮? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 384769825698
NIE PYSKUJ.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewica czy nie
chyba nie:p bo to w koncu jakis rodzaj seksu jest, nie wiem, nie jestem doswiadczona w tych sprawach:D lekarz mi powiedzial, ze nie mam jej wcale

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skoro
jak m贸wisz nie wspolzyjesz to jaki byl cel wizyty u ginekologa.Zeby sprawdzic czy masz blone?Dziewczynki tam bez potrzeby nie chodz膮.A mo偶e szukasz.wytlumavzenia dla ch艂opaka.偶e si臋 puscilas?

Udost臋pnij ten post

呕aden facet ci nie uwierzy 偶e ejste艣 dziewic膮 jak nie masz blony. Wi臋c lepiej nawet nie pr贸buj go przekonywa膰 bo pomy艣li 偶e nie do艣膰 偶e puszczalska to jeszcze k艂amczucha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 567865
Do tych dw贸ch powy偶ej. Jeste艣cie idiotami. Mia艂am da膰 uzasadnienie ale szkoda mi s艂贸w na was.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewica czy nie
bo nigdy nie bylam i chcialam miec w koncu to za soba,a nie jak np.moja kolezanka poszla pierwszy raz do gina, kiedy byla w ciazy w wieku 27lat... to co moja wina, ze jej nie mam?chyba specjalnie jej nie przebilam co?jedni pisza tak,inni tak, to juz sama nie wiem co mam myslec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewica czy nie
a w koncu tyle sie slyszy, ze kobiety latami nie chodza do ginekologa, choruja na raka szyjki macicy, uwazam, ze kazda dbajaca o zdrowie kobieta powinna chodzic do ginekologa by sie badac, wiec poszlam, byla to dopiero moja pierwsza wizyta, bo wczesniej sie wstydzilam i balam..okazalo sie, ze nie potrzebnie, zreszta czy musze sie tlumaczyc po co tam poszlam? w koncu przychodzi taki wiek, ze czas najwyzszy juz tam pojsc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 567865
/nie s艂uchaj idiot贸w. Jeste艣 dziewic膮 puki nie mia艂a艣 stosunku p艂ciowego z facetem. A jak trafisz na jakiego艣 co m贸wi tak jak co poniekt贸rzy tu pisz膮 to wiedz 偶e to idioci i trzymaj si臋 od nich z dala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewica czy nie
dzieki, wreszcie ktos z kim mozna powaznie porozmawiac, masz racje, tak bede mowic, bo to prawda, a jak nie uwierzy to jego problem, nie mam zamiaru sie puscic z pierwszym lepszym, bo mam do siebie szacunek. jeszcze raz dzieki:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 567865
Nie ma za co. I warto doda膰 偶e wizyty u gina s膮 wa偶ne i potrzebne, nie tylko wtedy gdy si臋 z kim艣 wsp贸艂偶yje. A teraz 偶ycz臋 mi艂ej nocy. Dobranoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewica czy nie
Dzi臋ki nawzajem, rowniez dobranoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nawiedzony a a a a .........
Powiedz ch艂opakowi 偶e przez p艂ot przechodzi艂as !

Udost臋pnij ten post

Jakby mi kobieta najpierw powiedzia艂a 偶e jest dziewic膮, a przy stosunku nie poczu艂bym b艂ony ani nie byloby krwi to zaraz bym j膮 rzuci艂 za to 偶e k艂ama艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzie ktorzy uwazaja ze dziew
po pierwszym stosunku musi krwawic to osoby posiadajace b. powierzchowna wiedze w tym temacie...bywa roznie - niektore kobiety rodza sie bez blony lub z blona b cienka, zdarza sie tez, ze dziewica ma problemy natury ginekologicznej co wiem z autopsji bo mam wlasnie tej natury problemy a z mezczyzna nigdy nie "bylam" (plamienia miedzymiesiaczkowe, silne bole w podbrzuszu, nieregularne okresy) zwiazane nie z infekcja wirusowa czy grzybicza a z zachwianiem rownowagi hormonalnej spowodowanej choroba tarczycy. Przeszlam serie przykrych badan zUSG dopochwowym wlacznie (spore cycty na jajniku) i szczerze watpie aby moja blona dziewicza te wszystkie badania przetrwala (na pierwsze badanie dopochwowe sama nalegalam klamiac ze wspolzylam juz z chlopakiem, chociaz moja owczesna p. doktor nie dowierzala moim slowom to i tak wolalam sie upierac i zostac zbadana gruntownie przez pochwe niz pozniej stracic zdrowie czy plodnosc z powodu pozalowania glupiej blony). Jezeli moj przyszly ukochany tego nie zrozumie to znaczy ze nie jest tym wlasciwym i wymarzonym.

Udost臋pnij ten post

Ekstra 偶e tak si臋 napisalas ale.ja tobie nie wierz臋 Ty Micha艂 tez no nie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewica czy nie
mam nadzieje, ze nie spotkam takiego chlopaka jak ty[czesc}

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ksi臋偶niczka JEDRNEGO BIUSTU:)
[zg艂o艣 do usuni臋cia] micha艂3 Jakby mi kobieta najpierw powiedzia艂a 偶e jest dziewic膮, a przy stosunku nie poczu艂bym b艂ony ani nie byloby krwi to zaraz bym j膮 rzuci艂 za to 偶e k艂ama艂a. Idioto ty chyba nawet nigdy nie uprawia艂e艣 seksu. Bo bardzo czesto nawet gdy dziewczyna ma blone, facet i tak nie czuje jej przebicia. To b艂onka-a nie sk贸ra :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ksi臋偶niczka JEDRNEGO BIUSTU:)
I krwawienie to te偶 mit. Bardzo malo dziewczyn krwawi. Jak ju偶 to ma plamienia ju偶 po偶niej w ciagu parku godzin.Przescieradlo nie zalewa sie krwi膮 prawicy-wszystko wiedz膮cy!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghiiiu
we藕 sobie jakis podr臋cznik do biologii otw贸rz albo chociaz po偶ycz od babci poradnik Michaliny Wis艂ockiej i sobie obejrzyj jakie s膮 typy b艂on dziewiczych. Totalnie zro艣ni臋t膮 pip臋 z jak膮艣 ma艂膮 perforacj膮, to ma bardzo nik艂y procent kobiet. Wi臋kszo艣膰 ma p贸艂ksi臋偶yc. A z 10- 15 % bardzo ma艂y p贸艂ksi臋偶yc, kt贸ry nie stanowi 偶adnej przeszkody w penetracji i tak膮 b艂on臋, to stracisz dopiero przy ewentualnym porodzie, gdy krocze trza艣nie ci a偶 do odbytu. obfitym zakrwawieniem prze艣cierad艂a te偶 niestety nie mo偶e "poszczyci膰 si臋 ka偶da kobieta, bo to zale偶y od unaczynienia i cz臋sto brak jest takich efekt贸w specjalnych. problem to maj膮 kobiety w Iranie, bo mog膮 straci膰 偶ycie, gdy maj膮 "nieodpowiedni膮" budowe cia艂a, ale ty powinna艣 si臋 cieszy膰, a jak sprowadzasz swoj膮 warto艣膰 do fa艂du sk贸ry, to masz problem z g艂ow膮

Udost臋pnij ten post

Sorki dziewczyny ale tak 艂atwo was sprowokowa膰 , a.przy tym jeste艣cie takie seksi jak si臋 wsciekacie 偶e trudno by艂o sobie tego odm贸wi膰 .

Udost臋pnij ten post