Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy12398

Hej czy uczelnia może naliczyć kare za nieodebranie dokumentów??

Polecane posty

Gość chudy12398

skladanych przy rekrutacji? jakieś 4 lata temu zrezygnowałem ze studiów na uczelni ale nie odebrałem, myślicie ze teraz jak bym chciał odebrać czeka mnie zapłata kary?

Gość chudy12398
uppp

Gość byla studentka
Nie naliczą kary :) pani z dziekanatu/sekretariatu może tylko krzywo na Ciebie spojrzeć :P mój kolega odbierał dokumenty po 6 latach i nawet mili byli dla niego :) żadnej kary nie będzie..:)

nie zaplacisz kary, ale pewnie wręczą Ci obiegówke i nie wydadzą Ci papierów póki nie będziesz mial pięczątek ze wszystkih bibliotek. Moj brat mial taką sytuację, po 5 latach chciał wziąć papiery i musiał z głupią obiegówką latać choć nie w bibliotekach mial czyste konta

Gość kraskol
mozna kolega bolesnie sie przekonal naliczyli mu 500zl grzywny nie zaplacil odsetki na rosly gdy mial brac slub to poszedl siedziec na 3 miesiace stracil przez to prace rowniez!

Gość woahhhh
zależy - jak płacisz zaocznie / prywatnie to jak nie odbierzesz papierów to nie rezygnujesz, znaczy kase naliczać będą dalej. Kumplowi z uzbieranych tak 900zł po paru miechach urosło 2000. Oczywiście przegrał w sądzie bo zapytali o rezygnację z datą złożena.