Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muchomorek norek

chodzicie w pończochach do gina????? HELP!!!!

Polecane posty

Gość taka temperatura na dworze
a Ty w pończochach chodzisz??? no chyba nie pod spodnie je zakładasz:O czułabym się jak jakaś zdzira wskakując w pończochach na fotel ginekologiczny:O

muchomorek norek Dziewczyny mam dosyc osobiste pytanie czy zakładacie pończochy jak chodzicie do gina i w nich wskakujecie na fotel, dokładnie o to jej chodziło, ma nadzieję, że lekarz będzie jej koronki oglądał:-D

Gość a co mi zrobisz
ale problem idź do gina ubrana jak na imprezę, w pończochach przed badaniem i tak się musisz rozebrać więc i pończochy zdejmiesz polatasz na samolocie chwilę, a po badaniu pójdziesz się ubrać i wskoczysz w pończochy zupełnie nie rozumiem twojego problemu autorko

Gość xsdfghjk.,m.,mnbvcx
hihihhhh ;)

Gość mireczkaa
ja zsuwam do kostek :) Idiotycznie sie kiedys czulam jak w ponoczochach siadlam na fotelu :):)

Gość a co mi zrobisz
boże a gdzie wy chodzicie do tego gina?? ci lekarze nie mają pokoju i łazienki do przebrania, zielonych spódniczek z fizeliny i niebieskich ochraniaczy na stopy?? w życiu nie poszłabym na fotel w pończochach, zsuniętych do kostek rajstopach czy majtkach

ja chodzę w pończochach od x lat, do ginexa takoż za parawanem (lub w toalecie) ściągam majtasy i heja na fotel po badaniu majty na tyłek i w drogę

Gość z_ uśmiechem
chodzę w spódniczce i w samonośnych pończochach. Nie ściągam. Szybciej jestem rozebrana i ubrana:-)

Gość z_ uśmiechem
mumi No właśnie : raz, raz i już gotowa do wyjścia :-)

Gość sdfghj-------
upppppppppppppppppppp

Gość osz przegapilam ciag dalszy
osz sie usmialam z tych zwinietych do kostek ponczoch!! to dopiero siara na maxa hahahahahah

Gość sdfghj-------
hihi smieszny temat :)

Gość Lapia hehehee
lepiej nie ubieraj tych pończoch bo zobaczysz wzwód u gina.... ja w pończochach czułabym się, jakby mąż mi tam gmerał;) chyba, że o to Ci chodzi;)

Gość szit za szitem
nie no dobre :D wzwód u gina :) ale autorce chyba nie chodzi o wzbudzenie takiej reakcji???? ;)

Gość też mnie to dziwi
"boże a gdzie wy chodzicie do tego gina?? ci lekarze nie mają pokoju i łazienki do przebrania, zielonych spódniczek z fizeliny i niebieskich ochraniaczy na stopy?? w życiu nie poszłabym na fotel w pończochach, zsuniętych do kostek rajstopach czy majtkach". No, też mnie ciekawi. Pewnie w małych mieścinach i na wiochach nie ma jeszcze takich "cudów" jak jednorazowy fartuch i ochraniacze na stopy :O I tak baby paradują z gołym dupskiem po gabinecie na oczach zboków, którzy na dodatek lubią jeszcze zarzucić "komplementem" :O Masakra :O

Nawet gdyby nie było ochraniaczy na stopy to nie możesz po prostu zdjąc pończoch i wskoczyć na fotel na boso? To jakis problem?

Gość musze o to zapytac
dobry temat:D ja zawsze mialam dylemat czy golic calkowicie miejsca intymne czy zostawic jakis pasek maly:D i czy nie glupio jak tak przyjde swiezo wygolona :D

Gość mnbvcvbnm, 9999
wy serio tak o tych ponczochach piszecie? A nie uwazacie, ze koles ma cos nie pokokei?

Gość moon lajt szadoł.
o ludyyyyyyyy :D ale sie uśmiałam :) autorko zebys tylko sobie bidy nie napykała ;)

Gość asica po 30 wolna
ja zawsze szykuje sie jak na randke, hehe wygolona umyta wybalsamowana zawse wygladam dobrze, ale .. jak do gina ide jescze lepiej i zawsze dziwnie mi. bo z jednej stroby to lekarz i to kolejna psiocha w jego dniu pracy .. ale.. jakos taki klimat jest dziwny, hehhe skarprtki czy ponczoszki sciagam .. bo juz przeginac niema co .mozew szpilkach sie jescze polozyc, hehe