Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina234561

prosze odpiszcie!!!!!!

Polecane posty

Gość karolina234561

mam kłopot! chodzę na dzienne studia, dobrzę się uczę. W LO w jednym semstrze miałam problem z jedną babką, wstawila mi 1 ze sprawdzianu, i pozniej dala mi 1 na semestr z chemii, ja bylam chora nie nie poprawilam. zawsze mialam same 4 i 5, ale coz tak sie zdarzylo... Teraz jestem na dbrej uczelni, ale ciągle sie martwie, ze przez tamto zdarzenie ludzie nie beda mnie postrzegać jako dobrej uczennicy ;(

Gość achtunge role
:O Ale z ciebie głupia cipa, matko jedyna

Gość barszcz
stracilem minute ze swojego zycia na przeczytanie tego tematu tej durnej cipy

Gość karolina234561
prosze powiedzcie mi tylko czy wyolrzymiam i czy nie mam racji... Pisze w 100% prawdę. Jutro kolos a ja sie nie ucze tylko sie zadreczam! Mam 22 latai przez to mam kłopot z facetami. Boje się z kims umowic, bo myśle ze nie zasluguje na kogos, jezli zdrzalyla mi sie taka sytuacja..

Gość przepedzona w kąt
gdzieś już czytałam ten badziew

Gość karolina234561
proszę o tylko o poważną odpowiedz... zdaję sobie sprawę z tego, że mogę wyolbrzymiać. Ciągle nie daje mi o spokoju. Napiszcie tylko co myślicie...

Gość jnuiuyguhu
jesteś zerem karolinko, i tyle

Gość karolina234561
ktoś jeszcze?

Gość karolina234561
może to paranoja?

Gość karolina234561
proszę Was, napiszcie coś kunstruktywnego..

Gość Krzaczko
Po pierwsze, wyglada na fake. Po drugie, patrz wyżej. Po trzecie, jeśli jednak to prawda, przesadzasz Karolina, aż za bardzo. Jestes inteligentna i najwyrazniej stawiasz sobie za wysokie poprzeczki.

Gość 567865
A ja twierdzę że powinnaś się leczyć.

Gość karolina234561
to żaden fake! piszę prawdę, nie wiem czemu uciekam się do takich czynów i pisania na kaeterii podczas kiedy powinnam się uczyć. Dokładnie tak jest. Znam biegle ang, teraz uczę się drugiego języka. Zawsze chcialam być najlepsza, a to mnie załamało. Nie wiem, ale ta 1 jest dla mnie jak piętno..

Gość karolina234561
ludzie, czy jest ktoś jeszcze kto może mi odpowiedzieć?

Gość Nawiedzony a a a a .........
Tak ja idź spać !

Gość karolina234561
ale prosze powiedzcie tylko czy przesadzam...

Gość karolina234561
someone else?

Gość hghtr6g
:D a co maja studia do liceum? to przeciez juz inne szkolnictwo. nikt Ci nie bedzie zagladal do papierow..a Ty sie chwalic nie musisz. :O

Gość karolina234561
napiszcie tylko czy to jest normlane i czy mam rację..

Gość lokalna żuleria
ja mialem to samo z WF, zamiast 6 dostalem 5+ i tak sie zalamalem ze nie poszedlem na studia mimo sredniej 5.9

Gość Nomadzz
a ha ha ha :D:D o kur :D:D

Gość lokalna żuleria
Nie widzę w tym nic śmiesznego.Jak to wygląda w ogóle teraz?Same szóstki tylko jedna 5?I to z W-F-u? Zamiast studiować postanowiłem się ukarać i daje za drobne na wino pod marketem i za marketem.Może wiosna jakiejś roboty poszukam. Trudno.Ambicja to Ambicja.

Gość Al-itz-back
Autorko.To w jaki sposób sposób to odbierasz jest nienormalne.Tzn stanowi odchylenie od oceny sprawy opartej na zdrowym rozsądku i zrozumieniu istoty studiów.To jest oddzielny rozdział życia.Znam ludzi jacy mieli w liceum oceny do doopy a na studiach mieli najlepsze wyniki na roku.Mało tego.Znam ludzi ktorym nie szły studia[mieli wiele powtórek i przerw]a teraz piszą podręczniki naukowe jako doktorzy i nie zawacham się o niektórych już gotowych napisać ze czasem przewyższają poziomiem i trafnością analizy pewnych zagadnien dotąd wydane.Wielu ludzi ktorym nawet na studiach się niepowodziło są wziętymi lekarzami,prawnikami,menedżerami.Ba!Popełniają znacznie mniej błędów i są efektywniejsi w swej pracy niż palanty mające opinie kujonów. Zaufaj.Twoja ocena z tamtego okresu nie ma najmniejszego znaczenia dla weryfikacji na samych studiach.Gdyby tak było to nie było matury a we wcześniejszych latach wstępnych egzaminów tylko konkurs świadectw jaki jest największa głupotą z możliwych. Być może masz nerwice i nadmiernie "fetyszyzujesz"problem swych osiągów i ocen dla swego lepszego samopoczucia bo masz dużo różnych napięć.

Gość karolina222333
ale mi chodzi o to, ze kazdy postrzega mnie niby za kujona... Mam wrazenie ze przez tą 1, ludzie z klasy mysla o mnie jak o nieuku, a boje sie ze jesli moi znajomi sie o tym dowiedzą, a co gorsze przyszly chlopak, wysmieje mnie i ie bedzie mnie chcial!

Gość wyszło prowo jak nic, laska
pisze, ze studiuje a twierdzi, że ludzie z "klasy" będą ją źle postrzegać, na studiach nie ma klas!!!

Gość onaaa73920476
zdajesz sobie sprawe, ze jestes chora psychicznie?

Gość karolina222333
żadne prowo!!! chodzi mi o ludzi z klasy z LO! mieszkam w małym miescie, polowa z mojej starej klasy mieszka kolo mnie! tak wiem, doskonale ze na studiach są grupy!

Gość .atdmt
po pierwsze masz jakąś paranoje..ja mam same dwuje i jak dostane jakąs 5 co zdarza sie ze rzadko (raz na 3 miechy ) to mówią na mnie kujon!haha..ej laska twoja mama wie że ćpiesz? A tak na powaznie to oni mają w du pie jak sie uczysz,nie przejmuj sie tym..ło matko..chcialabym miec takie problemy jak ty pozdro

Gość karolina22323
wiem, wiem... ale ciągle nie mogę przez tp spać!!!! powiedzcie mi proszę, czy nadal jestem wartościową osobą... Mogę być postrzegana jako któs dobry?