Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitoooo

jak wygląda wasz związek?

Polecane posty

Gość mohitoooo

Witam mam problem w związku, a mianowicie jestem z facetem od roku. Oczywiście na początku było wspaniale, potem zbiegiem czasu wyglądało to bardzo normalnie po pół roku rozstaliśmy się z powodu kłótni o byle o co i brak uczuć jednej ze stron. Jenak nie mogliśmy wytrzymać bez siebie i wróciliśmy. Znowu wróciło szczęście, sielanka, razem wyjeżdżaliśmy było wspaniale. Jednak ja zaczęłam pokazywać różki, czepiałam się o byle co, kazałam spełniać swoje prośby przy czym nie spełniałam próśb partnera. Przyszedł kres jego wytrzymałości powiedział że nie wie czy może mnie pokochać a jednak zostaliśmy razem. Czy dobrze zrobiliśmy?

Gość mohitoooo
postaram się zmienić, daliśmy sobie szanse ostatni raz na odbudowę naszych relacji

Gość R0bakos
Ściemniasz. Najpierw piszesz o braku uczuć, a za chwilę że nie mogliście wytrzymać bez siebie.

Gość mohitoooo
człowiek dopiero po stracie dowiaduje się jak naprawdę na kimś zależało . Nie chce znowu czuć tego samego... mi zależy na tym by to odbudować tylko czy te uczucie może przyjść również dla niego?

Gość LuźnyGość
Ty jesteś uzależniona od tego, że masz kogoś na kim możesz się wyżywać, dlatego nie chcesz się rozstać. Krzywdzisz go w ten sposób, będąc z nim.

Gość mohitoooo
nie ja go kocham i nie wyobrażam sobie rozstania