Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukamOdpowiedziPoProstu

Czy któraś z Was zamawiała cos z Asosa?

Polecane posty

Chcę zamówić tą sukienkę - http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Lace-Bodycon-Dress-With-Open-Back/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1846570&cid=8799&sh=0&pge=4&pgesize=20&sort=-1&clr=Purple ... mam tylko problem z rozmiarem. Nie wiem czy wybrac 10 czy 12. Mysle ze 12 bedzie za duza. Nie wiem jak one wygladaja w rzeczywistości bo nigdy jeszcze nie zamawialam z tej firmy nic. Nie chce popełnić błędu bo będę ją sprowadzała z Anglii więc szkoda mi kasy na ponowną przesyłkę zwrotną. Mam 168cm wzrostu a moje wymiary to 86-64-94

Waze ok 50kg. Nosze przewaznie rozmiar 36.

I jeszcze jedno pytanie. Chce ta sukienke w kolorze czarnym. Dostepna jest tylko w granacie. Na zdjeciu jest tez czarna. Czy moge liczyc ze wrzuca tez mozliwosc kupna czarnej? Tak jak pisalam, nie robilam tam jeszcze nigdy zakupow i nie wiem czego sie spodziewac.

o Matko, to Ty szczuplutka jesteś, rozmiar 10 to jak nasze 38, za duża ta sukienka będzie na Ciebie ona jest z tych rozciągliwych, ja bym brała 6 albo 8 na Twoim miejscu, ja na Asosie zawsze biorę 6. Fakt, że raz się nacięłam i sukienka była za mała:P ale była z tiulu, nie rozciągała się i biust mi się nie zmieścił.

raz na jakiś czas 'uzupełniają zapasy', więc może się okazać, że za kilka dni będzie do kupienia taka czarna, jaką chcesz

Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz :) Jedyne czego sie boje zeby na pupie sie za bardzo nie opinala bo mam spora roznice miedzy talia a biodrami. Myslisz, ze nie powinno byc z tym problemu? Ciesze sie, ze sie odezwalas ;)

Gość gt46hy356
na allegro znajdziesz tansza tez asosa tylko nie wiem po ile funt jest ale tal na oko

Gość Małoolaatkaaa
Jestes niska i Twoje wymiary nie są na 36 tylko 38 np sukienka asosa s pasuje na xs, rozmiary sa zazyzone

Na allegro ta sama sukienka kosztuje 335zl takze nie oplaca sie zupelnie. Funt kosztuje ok 5,30. Razem z przesylka wyjdzie to ok 260zl. Mam tylko nadzieje ze bedzie dostepna czarna bo tej niebieskiej nie chce :(

Gość gt46hy356
a moge zapytac jak zamaiasz tzn, czy uprzednio robisz przelew czy jak? zamieniasz na funty?

ja w ogóle się zastanawiam, jak Ty nosisz rozmiar 36 przy takiej wadze:) ja ważę tylko 1kg mniej od Ciebie a jestem dużo niższa a noszę 34 i też mam szersze biodra, nie powiem ile cm, bo nigdy się nie mierzę możesz wziąć na wypadek 36, będziesz spokojniejsza i nie kupuj nigdy Asos-a na allegro, ceny mają z kosmosu ja mam brata w Szkocji, zamawia mi co chcę, przesyłka do Polski darmowa. Kupiłam kiedyś 2 piękne sukienki na Asosie, z nastawieniem na wesele, za obie zapłaciłam chyba 350zł a potem znalazłam obydwie na allegro, każda po 300zł.....

a to czy rozmiary są zawyżone, zależy od sukienki, ja mniej więcej już rozpoznaje, które mogą być zawyżone a które nie niektóre sukienki np. zaczynają się od S i to jest taka naprawdę standardowe S, zamówiłam jedną taką, bo bardzo mi się podobała i jest troszkę luźniejsza