Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszę sobie plusy i minusy

MINUSY i PLUSY mojego faceta

Polecane posty

+poczucie humoru +wierny +spokojny +domator ( bo ja tez) +nie jest pazerny +można na niego liczyc -złosliwy i kąśliwy -mruk, siedząc przy stole nie odzywa sie wcale -seks słaby -nie bierze prysznica codziennie -nie szanuje swojej matki, jest dla niej chamski -humorzasty - jak ma zły humor to wyżywa się na wszytskich -małomówny -leniwy -nie umie naprawić kranu, zepsutej klamki,wkręcić śruby itd -nie ma żadnego sprzętu ,ani komputera a telewizor 14 calowy z antenką przenośną -nie przytula, nie całuje ( no chyba ze chce seksu)

Gość lajla90
Nie byłabym z takim.

fatalnie to wygląda co nie?:-(

jeszcze zapomniałam - pedant - lubi sobie często wypić piwko -mimo ze jesteśmy ze soba kilka lat to woli mieszkać z mamusia niż ze mna

Gość czerwona Qukardka
moj taki sam tylko lapka fajnego i tv mamy reszta to samo Kanalie

czerwona to chociaż tyle:-D mój to nie ma nic, a zarabia naprawde dobrze:-/

catalina ja własnie spisuje sobbie te plusy i minusy żeby podjać decyzje i widzę że nie jest dobrze

Facet przede wszytskim powinien byc wierny i kobieta ma czuc sie przy nim bezpieczna.Reszte to można sobie wypracować u faceta :P

anna zuzanna bzdura, od lat probuje go wypracować ale się nie da.. a czy rzeczywiscie wystarczy zeby facet był wierny?? tak małe masz wymagania?

Gość czerwona Qukardka
zakochalam sie a wiesz baba slepa na poczatku teraz badziewie wychodzi z niego ale damy rade kolczatka na szyje i jazda - haslo mojej mamy haha

Gość Pierdząca nic nie robiąca
I pewnie jest skorpionem. :D

czerwona a ty nie myslisz o rozstaniu?? bo ja coraz częściej o tym myślę

Myślicie, że faceta można sobie "wypracować"? Oj naiwne wy, naiwne :)

facet masz rację ktos tu jest naiwny:-) ja już dawno się rpzekonałam ze jest to niemozliwe..

Mam męża 7 lat i przy mnie zmienił w sobie co nieco .Tak wiec nie ejstem jakims gimgównem nie wiedzacym nic o facetach :)

Gość No to teraz ja!
Podaje + i - mojego kochanka, ktory chce byc moim facetem MINUSY Nie zna dobrze jezyka polskiego, ma problemy z wyslawianiem sie Ma wyksztalcenie zawodowe bez matury Nerwowy, czasem troche zrzedzi PLUSY Ma bardzo dobre serce Ma wielka cierpliwosc do mnie Jest kreatywny Jest dosc zaradny Pracowity Potrafi gotowac Potrafi wszystko w domu naprawic Ma podobne zainteresowania do moich Jest wierny Myje sie i goli (moze to Wam wydac sie smieszne, ale wielu tego nie robi) Jest bardzo atrakcyjny Jest zayebisty w lozku I jak? Brac?

Gość to ja tez sobie wypisze plusy
i minusy mojego! +inteligentny +dużo ciekawych zainteresowań +wszystko naprawi, w samochodzie, w domu, wszędzie :p +pełen energii +pracowity +wygadany +atrakcyjny wizualnie: przystojny, wysportowany, super ciało +samodzielny +zaradny +lubi podróżować i żyć aktywnie +świetnie gotuje i lubi gotować i nawet zmywa potem +genialny w łóżku +ma w sobie coś takiego, że ludzie go lubią i ufają mu - bez problemu załatwia urzędowe sprawy itp +czuły, dużo przytula i całuje -uparty i zatwardziały w swoich poglądach -nienawidzi dzwonić i pisać smsów -często mnie nie rozumie -tendencje do bałganiarstwa -za bardzo lubi piwo, chociaż nigdy nic nie zawalił przez alkohol ani nie przekłada go nad cokolwiek -nie czyta książek -lubi mnie drażnić np wymyśla mi irytujące przezwiska i nazywa mnie nimi

Gość czerwona Qukardka
mysle ale boje sie i tak co dzien boje sie zostac sama w czterech scianach.. ide spac dobrano rano wpadne odpisze

"-często mnie nie rozumie" Taki minus to chyba ma u Was większość facetów :)

Facet__ -moi byli mnie rozumieli znacznie lepiej, ale jednak...są byłymi :D

A mój to nie umie nic naprawić i nawet się niczego nie dotyka tylko dzowni po brata... Strasznie drazni mnie to ze dobiera sie do mnie a podmył sobie pachy i klejnoty i myśli ze jest czyścioch! A najbardziej to boli mnie to jak odzywa sie do matki ktora nota bene przychyliłaby mu nieba. Podobno jest takie powiedzenie ze jaki dla matki taki bedzie dla ciebie... uciekać?

Gość No to teraz ja!
Ja bym uciekala. Ten Twoj z opisu w ogole mnie nie pociaga, a ex wydawal sie w porzadku, ale z matka koty darl i wyszlo na to, ze co... miala racje. A co o moim myslicie?

bez urazy autorko tematu, ale to co napisałaś jako plusy ma bardzo wielu facetów...no i jak to +można na niego liczyc ma się do tego, że nic sam nie zrobi w domu?

Gość No to teraz ja!
to ja tez sobie wypisze plusy - moim zdaniem ten model rokuje :)

No i nie mogę pojąć tego ze dorosły facet , zarabiajaćy dobrze nie ma np komputera! A najlepsze ze jak do mnie przyjeżdża to odrazu na kompa siada:-(

Gość Dziewczyna swojego chłopaka7
Plusy: Inteligentny, Zaradny, potrafi naprawić lodówkę, telewizor, komputer itd, Przystojny, Dowcipny, Dobry w łóżku, Dobrze zarabia, Zmywa naczynia, Jest wierny, Zawsze ładnie pachnie, Lubi jeździć ze mną rowerem, Pomaga mi w gotowaniu, Domator, Jest skromny, Minusy: Bywa złośliwy, Często milczy, Łatwo się upija, Jest niski, Jest skąpy, Pracoholik.

Gość nofne
autorko zostaw tego faceta natychmiast! jest straszny, nawet jego plusy brzmia niepewnie do No to teraz ja! brak wykszalcenia jakos mozna zniesc, jesli ma zainteresowania i wiedze ogolna. wielu z nas ma wyksztalcenie wyzsze, a wiedzy brak. a jesli dobrze zarabia, to tym bardziej nie przeszkadzalby mi brak wyksztalcenia, a nawet bralabym to za plus (ze zarabia wiecej od tych co sie 10 lat uczyli) . ja bym go brala, choc te problemy z wyslawieniem sie bylyby dla mnie cholerna przeszkoda

Gość No to teraz ja!
Ma wiedze ogolna, z wyjatkiem jezyka polskiego, co wplywa na reszte i bardzo mnie to irytuje. A problemy z wyslawianiem sie sa cholerna przeszkoda. Zarabia tak sobie, troche powyzej 2000 na reke. Ale ma taki zawod, ze pracy szukal max 2 tyg. Dodam jeszcze: - jest oszczedny - ale nie skapy, rwie sie do placenia za mnie