S_Gosia_S 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Witam czy sa tu mamusie karmiace piersia ktore chce szybciutko zrzucic zbedne kilogramy badz ktorym sie jzu udalo bez efektu jojo i bezpiecznie dla swoich pociech???Czytalam tu topik o diecie 500 kal chetnie bym sprobowala ale niestety dla mamusiek karmiacych jest to za drastyczne. A wiec prosze Was o pomoc o podanie dietki odpowiedniej dla karmiacej. Oczywiscie licze ze ktos sie przylaczy i bedzie razniej. Ja chcialabym zrzucic ok 20kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmienie piersią samo w sobie Napisano Styczeń 16, 2012 Ciebie odchudzi. Jedz po prostu zdrowo - warzywa, owoce, nabiał, mięso. Jeśli jednak Twoje dziecko ma alergię na białko mleka, to musisz wyeliminować ze swojej diety produkty mleczne. Cytrusy mogą powodowac u Twojego dziecka wysypkę - mogą, ale nie muszą. Brokuły, brukselka, kapusta, fasola, groch, mogą nadymać Twoje dziecko, więc z tym spokojnie. Nie pij gazowanych napojów, alkoholu i nie jedz ostro, a będzie rewelacyjnie i karm tak długo, jak się da - to wpłynie na zdrowie Twojego dziecka. Jak dasz radę to do 2 lat życia Twojego dziecka. Powodzenia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 4343434 Napisano Styczeń 17, 2012 karmienie piersią samo w sobie- tak, no jasne, tylko czemu te wszystkie karmiące wyglądają gorzej od cielnych krów? Sory za zlościwosc, ale to 100% bzdury ze karmienie odchudza. Uwiązuje przy dziecku, tak że rezulat jest dokładnie odwrotny. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_Gosia_S 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Witajcie ja juz nie wierze ze karmienie odchudza. Karmie caly czas piersia nie jej kapusty grochu itp nic z tych rzeczy jadam tylko parowane miesko i to najczesciej piers z kurczaka. Nie jem chleba normalego tylko chrupki 7 zboz i tak caly czas od porodu i co waga zamiast spadac to wzrosla mi i nie chce spasc;(( Na poczatku po ciazy ladnie schudlam ale zaczelam brac tabletlki anty i w tydz przytylam 7 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liliowy tulipan 0 Napisano Styczeń 19, 2012 Hej, ja wlasnie urodzilam dziecko miesiac temu i karmie- jak dotad stracilam 10kg a potrzebuje jeszcze zrzucic jakies 12...I niestety waga stanela i sie juz nie rusza Po mojej pierwszej ciazy zrzucilam 24kg w pol roku- jednak tak naprawde waga zaczela spadac jak skonczylam karmic- wiec ja tez srednio wierze w to, ze karmienie odchudza- po prostu przeszlam wtedy na scisla diete i tyle Teraz nie chce jeszcze rezygnowac z karmienia naturalnego, a jednak chcialabym aby moja waga zaczela spadac... chetnie popisze z dziewczynami majacymi podobny problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusiadanusia 0 Napisano Styczeń 20, 2012 ograniczyc weglowodany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach