Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmbbnbnmbnbn

Przyjaciółka mówi, że on chce mnie tylko wykorzystać

Polecane posty

Gość nmbbnbnmbnbn

Zacznę do tego, że jestem osobą dość nieufną. Nie zakochuję się na zawołanie, nie wyobrażam sobie ślubu po drugim spotkaniu itd. Niedawno poznałam pewnego faceta. Umówiliśmy się, przez pierwsze dwa spotkania próbował mnie pocałować (nie odwzajemniłam), na trzecim spotkaniu już tak. Znaliśmy się wówczas 1,5 tygodnia. Opowiedziałam o wszystkim mojej przyjaciółce, która stwierdziła, że to wszystko toczy się zbyt szybko, że on chce mnie tylko zaliczyć itd. Nie jestem zaślepiona (sama od początku się zastanawiam, czy jego intencje są dobre). Niestety po tej rozmowie czuję się bardzo źle, nawet płakałam. Nabrałam zarówno do niej, jak i do niego dużego dystansu. We wszystkich zawsze doszukuję się podstępu, teraz to się nasiliło. Proszę Was, abyście napisali co o tym myślicie. Ja czuję się bardzo źle. Czuję się, jakbym była jakąś tanią dz..., i mimo, że to on zabiega o kontakt (ja po prostu nie mam tego w sobie, jeszcze - może za sprawą dzieciństwa, nie wiem), to czuję się po prostu źle.

Gość nmbbnbnmbnbn
Trochę nieskładny ten mój post, to przez zmęczenie i nerwy.

Gość jutro befxirflepsze
jesteś jebnieta ,gdzie ty żyjesz idiotko żxle ci

Gość sharon den adell
wiadomo ze kazdy mysli tylko o jednym ...

Gość analny
no to troszkę za szybko poleciałaś na całuski moim zdaniem powinnaś sie wstrzymać bo on chyba chce cie wykorzystac

Gość nmbbnbnmbnbn
Czyli co powinnam teraz zrobić?

Gość nmbbnbnmbnbn
Dodam, że o seksie nie ma mowy. Nie mam doświadczenia, i nie chcę się z tym śpieszyć.

Gość analny
olej go on nie dla ciebie łajdak

Gość taki jeden facet27
po co na siłe wszędzie szukać podstępu ?? To po 1.. umawiaj się z nim i patrz jak reaguje Po 2 co to znaczy wykorzystać ? Mnie wkurwia takie gadanie z ust kobiety jakoby seks był przyjemny tylko dla Chama faceta ,a dla kobiety to to co jest ? Jakaś udręka ? , męka pańska ?... Dla mnie prosta sprawa jak Cie facet pociąga i masz ochote na seks to po co się sztucznie wzbraniać ? przecież to też będzie przyjemność dla Ciebie ,a przecież za pierwszym razem nie musisz się przed nim otwierać bóg wie jak Ja w szybkim seksie z kobietą nie widzę problemu ..dwoje dorosłych ludzi ma takie prawo ,a co będzie dalej to kwestia dopasowania charakterów ..więc trzeba spotykać się dalej i patrzeć na reakcje...niema czegoś takiego ,że miesiąc - 2 ,a ty wiesz ,żę to TEN ,a jak wiesz to to jest albo kłamstwo w twojej głowie ,albo musieliście przeżyć naprawdę bardzo wiele sytuacji jak z filmów np' ratowanie życia...żeby się poznać Po 3cie to po np miesiącu spotkań i tak nie poznasz jego wszystkich reakcji będziesz znała większość ,ale nie wszystkie .. 4 znam przykłady ,że laska pół roku zwleka z seksem bo sie boi ,że on ją wykorzysta ,ale tym sposobem to można do śmierci tak czekać bo nigdy nie wiadomo.

Gość nmbbnbnmbnbn
Taki jeden facet - na co zwrócić uwagę według Ciebie? Jak poznać, czy chcę tylko zaliczyć, czy mnie lubi i chce poznawać dalej?

Gość Zaraz idę spać
Może Ci się przypatrywał i od dawna mu się podobasz dlatego tak prędko to się dzieje, Ja swój obiekt upodobań też zamierzam pocałować na 3. randce. BTW. Możesz opisać swoje pierwsze trzy randki? ;)

Gość nmbbnbnmbnbn
czy chce*, nie chcę

Gość titaaaak
pani lat ma ile ?

Gość nmbbnbnmbnbn
Mam 21 On jest kilka lat starszy

Gość jutrobedelepsza
nie wiem czy chce cie wykorzystac, ale zaden dzentelmen/facet na poziomie raczej nie probuje przyblizac sw0jego otowru gebowego juz na pierwszej randce 🖐️ badz czujna i obserwuj go dalej

Gość titaaaak
czyli uważasz , że seks ogólnie jest bee a on ci się wogóle podoba czy nie ..?

Gość nmbbnbnmbnbn
Tak, podoba mi się, lubię spędzać z nim czas

Gość nmbbnbnmbnbn
No cóż, czasu już nie cofnę. Czuję, że w takim razie popełniłam błąd.

Gość titaaaak
tak , bądź czujna , najlepiej wynajmij prywatnego detektywa i słedź , zainstaluj w jego bucie gpsa z posdsłuchem , może to nowe wcielenie kuby rozpruwacza?

Gość nmbbnbnmbnbn
Lol :P

Gość titaaaak
biorąc pod uwagę , że codziennie całuje sie z miliard ludzi , że oseksie już nie wspomnę to to, co on chce zrobić przeraża nas wszystkich :p

Gość nmbbnbnmbnbn
Haha :D Idę spać, zajrzę tu jutro, może ktoś jeszcze napisze... Dziękuję za wszystkie posty.

Gość jutrobedelepsza
generalnie facet27 ma racje, mady wpis zgadzam sie, ze zazwyczaj potrzeba potrzeba miesiecy zanim poznasz charkter faceta i stwierdzisz ze nadaje sie na partnera

Gość nmbbnbnmbnbn
up

Gość OLGA__YYY
Kurcze jaka ty ostrożna jesteś. Mam pytanie czy koleżanka ma chłopaka, partnera????? czy jest sama?????

Gość nmbbnbnmbnbn
Ma chłopaka

Gość kopnieta czy jak?
Ty chyba zwariowalas! Masz 21 lat i robisz plany kiedy sie z kims calowac i zastanawiasz sie czy wogole to za szybko??? Powiem ci tak, caluj sie kiedy masz na to ochote zamiast jakiegos glupiego, zimnego wyrachowania. To pierwszy krok, zeby sprawdzic czy wogole jest miedzy wami jakas chemia. A seks miej wtedy jak masz sama na to ochote a nie po n-tej randce wedlug planu. Co to wogole za zwrot "on chce mie wykorzystac". W jaki sposob? W seksie dwie osoby maja przyjemnosc. Co tu jest do wykorzystywania? Nie rozumiem cie wogole. Traktujesz seks jak towar na sprzedaz i chcesz znalezc najlepszego kupca czy jak?

Gość upupupu
upuppupu

Gość upuupu
upupup