meszka 0 Napisano Styczeń 16, 2012 hej, biore yasminelle, mialam przerwe ale dzis powinnam wziać pierwsza tabletkę z nowego opakowania ale nie wykupiłam recepty, czy moge zacząc od jutra czy nie brac juz w tym cyklu, co myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 16, 2012 Możesz wziąć jutro, ale jak najszybciej. I przez 7 dni musisz się zabezpieczać dodatkowo prezerwatywą. To tak jakbyś zapomniałam tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meszka 0 Napisano Styczeń 16, 2012 moge wykupic recepte rano a zawsze tabletke biore wieczorem, wiec mam wziąc i rano i pozniej wieczorem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bfgbraaa Napisano Styczeń 16, 2012 dobrze prawisz perwersjo! jak ja sie ciesze, po yasminelle mam o polowie wiekszy biust [w ogole ukazal mi sie biust] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 16, 2012 Dokładnie tak. Rano tę pominiętą i wieczorem kolejną tak jak zwykle bierzesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaisenkia Napisano Styczeń 16, 2012 Jak pomyślę o tym Yasminelle, to jeszcze ciarki przechodzą. Rzuciłam ok, 2 lat temu, brałam 3 lata. Dopiero kiedy odstawiłam poczułam, co te tabletki ze mną robiły. Czesto bolała mi głowa, zmiany nastroju, małe libido. Żaden lekarz wiecej nie namowi mnie na te super nowoczesne tabletki. Aha, wczesniej bralam tez Diane- przez kilka miesiecy nie konczyl mi sie okres, ciagle mialam krwiste skrzepy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bfgbraaa Napisano Styczeń 16, 2012 wahania nastroju to ja mam przez swojego faceta, lajza ;O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cindy656 Napisano Czerwiec 11, 2012 Chętnie kupię opakowanie tabletek yasmin lub yasminelle wysyłka za pobraniem kontakt gg38573075 e-mail shark4@interia.pl tel.501 266 632 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cindy656 Napisano Czerwiec 11, 2012 Chętnie kupię opakowanie tabletek yasmin lub yasminelle wysyłka za pobraniem kontakt gg38573075 e-mail shark4@interia.pl tel.501 266 632 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach