Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmaaaa

Kolega

Polecane posty

ManEk Ja w pysk dostaje - mialem na mysli facet dostaje. Ja tak nie robie, musze miec otoczke i atmosfere no przecież nie my:D my bijemy po pysku:D jak nie maca ten który powinien:P otoczka i atmosrefa nie są zawsze pozadane;) A jak mam byc zupelnie szczery to laski wychodza z inicjatywa zawsze pierwsze w moim przypadku oj widze skromnosc:D

Gość mmmmaaaa
Może być i pare godzin jak jest dobry:D:D może byś jeden szybko drugi długi numerek. To że przygoda nie znaczy ze nie można z łożka 2 dni nie wychodzić, a potem sobie podziękowac za miłą noc;p

już sie nawet odwróciłam do inego a ten nic... normalnie z niego debil:D hehe

ManEk Ale kobietom ktore maja fazy na sex pare godzin to ja dziekuje, jak to ma byc przygoda to pare minut wystarcza pare minut:P że Tobie wystarczy to nie znaczy, że napalonej kobietce równiez:P

Gość ManEk
Piszac, ze kobiety w moim przypadku same wychodza z inicjatywa mialem na mysli bardziej skromnosc:) poprostu ja z zasady nie wychodze z inicjatywa bo sie przjechqlem kiedys i tak mi zostalo hehe teraz prowokuje sytuacje i czekam :)

Gość mmmmaaaa
Debil nawet zapytał czy jestem zmęczona i czy już mi się odechciało i opadło mi wszytsko:):)

Gość ManEk
Do kogo sie odwrocilas, rozwin temat bo czegos nie zrozumialem

ManEk Do kogo sie odwrocilas, rozwin temat bo czegos nie zrozumialem jak to facet:P tyłkiem się odwrócila zeby jej włożyl a on nic:P

Gość ManEk
Moze kolega nie ma doswiadczenia, pytania zadawac, mogl zapytac na koniec czy dobrze sie bawilas jeszcze hehe

Gość mmmmaaaa
hahaha no znalazł się taki:) Bardzo fajny facet, czuły spokojny, hahaha za to w łóżku zamienia się w jakiegoś hardcora i z uśmiechem na ustach mówi SSIJ GO tylko tym razem się przyłóż. hahahahaha poczym amiast przeprosić mówi, no dobra może troche przesadziłem

Gość ManEk
A cala sytacje mozesz opowiedziec co gdzie, w jakiej sytacji? Jakby mi sie laska odwrocila plecami to bym myslal ze focha strzelila hehe ale sytacji tej nie znam i dlatego cos wiecej

Gość mmmmaaaa
Zebyś wiedział że zapytał czy choć troche mi się podobało, i że w sumie jestem wyprzytulana wydrapana i że fajnie jest.

Gość mmmmaaaa
W sytuacji w łóżku, odwracasz się w trakcie pieszczot...

Gość ManEk
To zalezy od kobiety, ale uwierz, ze kazdy facet lubi przeklinac i rozkazywac podczas sexu to jest tak samo podniecajace jak krzyki kobiety :) Ale sie zasiedzielismy, wy pewnie tutaj tak zawsze po nocach, a ja o 9 wstaje

ja teraz jestem w Trójmiescie, a na 9 musze byc w Łodzi:P takze spania chyba raczej malutko bedzie heh;) ale co tam:D

Gość ManEk
Juz rozumiem z tym odwroceNiem. Przeoczylem jednego posta na poprzedniej stronie, czego wy wymagacie od faceta :p

Gość mmmmaaaa
Nie no bez przesady, facet ma ponad 30 lat, babki wcześniej miał... ale z myślówy która mnie męczyła teraz mam ubaw, już myślałąm ze ze mną coś nie tak, ale gdyby ybło nie tak to by do wyra mi nie wchodził.

z Toba koleżanko jest wszystko ok:D hihi:D jak najbardziej ok:D

Gość ManEk
Poswiece sie, daj mi zdecia a ja juz ocenie,.. Czy wszystko spoko :p

Gość mmmmaaaa
Dominacja dominacją itp ale są teksty których sie nie mówi dziewczynie chcąc sie z nią kochać po raz pierwszy,

Gość mmmmaaaa
hahah myśle że ok, inaczej by nie przylazł do mnie do wyrka

moze chciał wyczuc czy lubisz wulgaryzmy:P zobaczysz jak następnym razem Cie przeleci:D hehe jeśli nie miałaś nic przeciwko ssij hehe to wyjdziesz załzwiona od niego:D

Gość ManEk
Jak dla mnie on jest zielony jeszcze. Ja podczas sexu, ani po sexie nic nie mowie chociaz juz kiedys dostalem reprymende, zeby mowic mile slowka do ucha podczas sex.

a ja namówilam mojego faceta choc nie:P nie musialam go namawiać zeby powyzywał na mnie:D

Gość ManEk
No jak wyjdzie zalzawiona to dopiero bedzie zdezorientowany i juz nigdy sie nie zabawia

A miłe słówka są ok, ale w restauracji;) kinie:P ale nie w wyrze:P

Gość mmmmaaaa
Takiej minety nie robi zielony koleś, próbując sie przy okazji jeszcze do tyłu dostac... przeciwko ssaniu nic nie miałam, ale mże przeciwko twierdzeniu ssij, oraz aaaa to mi nawet nie przejdzie przzez palce:Dmożna było subtelniej.

Gość mmmmaaaa
To fakt miłe słówka w łózku sa koszmarne, chociaz czasem może jakieś tam paść, bardziej wskazane klapsy:D i ssij tez może ybc ale nie pierwszym razem;p