Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluska82...

Ja 155, On 206cm....

Polecane posty

Gość maluska82...

No i stalo sie. Nielatwi przychodzi mi zakochiwanie sie. Jestem zatwardziala singielka. Zwiazki w ktorych do tej pory bylam, to byly bardzo glebokie, prawdziwe relacje, pelne ilosci i pasji. Ale sie posypalo i dlugo dlugo nic. Nie szukalasz, nigdy nie szukam. niby dobrze mi samej. Ale spotkalam GO. Jest niesamowitym mezczyzna, oczarowal mnie zupelnie. Malo tego, on takze wyla takie sygnaly, jakbym mu wpadla w oko. Ale to tylko moja subiektywna ocena. Normalnie, w takiej sytuacji, zrobilabym bez wahania krok na przod. Dalabym jakos do zrozumienia, ze jestem zainteresowana. Ale w tej sytuacji, gdzie dzieli nas ponad pol metra roznicy wzrostu, jakos sie blokuje. Czuje sie tak, jakbysmy z zalozenia nie byli dla siebie, chociaz wiem, ze jest wiele par z nawet i wieksza roznica wzrostu. On, kiedy ze mna rozmawia, kiedy zwraca sie do mnie, to jakos tak sie kurczy, przygarbia, tak jakby chcial sie dla mnie wydawac mniejszy, bardziej przystepny... On jest bardzo niesmialy, wlasnie z powodu swojego wzrostu. Niel lubi, kiedy ludzie komentuja to, widac, ze nie czuje sie z tym dobrze. Dla mnie, jest bardzo dobrym czlowiekiem, zauroczyl mnie zupelnie. Tyle ze nie mam pojecia jak to ugryzc. Dlatego pisze tutaj. Moze jest tu ktos, kto mial podobne doswiadczenia. Z gory dziekuje za komentarze.

Gość nie suchaj ich :)
sprobuj! miedzy mna, a moim facetem jest z kolei 12 lat roznicy do tego pracujemy razem, ale warto bylo zaryzykowac

Gość maluska82...
Roznica wieku nie jest mi obca. Nigdy nie bylam z nikim kto bylby mniej niz 10 lat sraeszy ode mnie. Ale nigdy tez nie pomyslalabym, ze dotknie mnie tego typu problem. To nie jest tak, ze o nmnie zafascynowal soba, bo jest taki wysoki a ja taka niska. Innych ludzi nie ocenia sie przez pryzmat wlasnych wlasciwosci. Spdobal mi sie, tak, jak kazdy inny moglby, nawet gdyby byl nizszy ode mnie. Ale w tym przypadku, roznica wzrostu jest po prostu porazajaca. Z drugiej strony, to on dla wiekszosci kobiet jest za wysoki. I wiekszosc pewnie go sobie odpuszcza, bo taki patyczak. Dla mnie jest superowy. Tylko nie mam pojecia jak to rozegrac zeby on wiedzial. Nie wiem jak to sie robi po babskiemu, bo moje wczesniejsze zwiazki zaczynaly sie jakos tak naturalnie. Zycie to jednak potrafi namieszac.

Gość marta_pelczar
nie bedziesz sie kleczec zeby mu zrobic loda :) bedzie mogl na twojej glowie trzymac piffko, dla mnie bomba!

milosc nie patrzy na wiek na wzrost na płec nie obchodzi ja czy jestes duza mala gruba chuda poprostu sie pojawia i jest czasami jest tak ze jedna osoba kocha a druga nie albo nie chce tego do siebie dopuscic bo ma jakies blokady nie blokuj sie kobieto tylko sprobuj by znalezc tego wlasciwego trzeba dokladnie szukac a nie ogladac z daleka. No i zycze szczescia w zwiazku

Gość jjjjjjjjj
od pasa w dol bedziecie dopasowani idealnie :)

Gość ghggyg
związek córki z ojcem

swego czasu tez miałam faceta wielkiego sama jestem mała i drobna 156 a on mial 198. Jakos sie tym nie przejmowałam, co prawda po 3 latach rozstaliśmy sie jedna nie różnica wzrostu byla tego przyczyną.

Gość łooooo matko
maluska nie przejmuj się. Między moim mężem a mną jest 30 cm różnicy :) to nie jest żaden powód :P

Gość gorzej jakby było na odwrót
:p śmiesznie będziecie wyglądać razem, ale...co z tego? :) co to za różnica :) liczy się uczucie

Gość karzełku
nie bierz sie za wysokich, dla ciebie odpowiedni są chłopcy o wzroście 165cm.

oszalałaś??? to jest SUPER,ile ja zam takich par! wysokie buty kochana i bedziecie wygladac super obok siebie,a wysocy faceci lubią takie drobne dziewczyny:) wzbudza to w nich wieksze instynkty opiekuncze :)

Gość Ziołosław
Ja mam 193cm, ale akurat tylko w dziewczynach powyzej 170, a najlepiej 175 gustuje. A autorce zycze powodzenia- moze i taka para sprawia na pierwszy rzut oka wrażenie niedopasowanej, ale z drugiej strony- czemu nie ?! Co za problem?

Gość seks bedzie rewelacyjny
jak ci wloży to ty bedziesz miala glowe na poziomie jego żoladka , a on bedzie mogl calowac sie z poduszką kup sobie takie schodki w praktikerze jak wejdziesz na ostatni stopień to bedziesz mogla go pocalowac :)