Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iddikoo

zakończenie znajmości

Polecane posty

Gość iddikoo

jakiś miesiąc temu poznałam przez internet faceta.gdy po jakimś czasie się spotkaliśmy to poszliśmy do kina i on postawił mi to kino.szczerze to gość kompletnie nie podobał mi się z charakteru taki typowy cwaniaczek co to nie ja , ilu to on w łóżku nie miał taki prosty esteta który ocenia po wyglądzie,wszystko wie najlepiej nawet ja wyrażałam odmienną opinię na jakiś temat to nie potrafił tego uszanować w dodatku cham zaczął mnie też obmacywać ale szybko to ukróciłam. więc nie miałam ochoty już więcej się z nim spotykać a on nalegał kilka razy a ja zawsze znajdowałam jakąś wymówkę zamiast napisać wprost . dzisiaj do mnie zagadał z rana i wysłał mi link otwieram link a tu ostrzeżenie i zapytanie czy mam 18 lat to już wiedziałam co to i zamknęłam i zaraz jego zapytanie : dobre dupy są no nie?? ja mówię że mnie to raczej nie interesuje to zaczął mi proponować spotkanie dzisiaj to mówię że nie mam czasu to się zapytał : powiedz wprost idiotko dlaczego? no mnie zamurowało i napisałam że to olałam bo i tak nic nie będzie z tej znajomości... No i się zaczęło..jak mnie zaczął wyzywać .może wam przytoczę " ty szmato kiedy mi oddasz pieniądze? no jak to jakie pieniądze wisisz mi za kino 20 zł masz mnie za sponsora? kiedy mi oddasz swoje brudne pieniądze blacharo ? przepraszam ojj ty się nawet na szmate nie nadajesz nawet . i tak mi się nie nie podobasz robiłem to z litości szpetny ryju nie brałem poważnie takie pojebanej suki. brzydki ryju takie paszteta dawno nie widziałem " poprostu we mnie się zagotowało....

Gość iddikoo
jest tu ktoś bo ja nie wiem co mam z tym zrobić? cały czas wypisuje mi wyzwiska

Gość Mister Muskół
zapisz sobie wszystkie kontakty co masz na gg i zmień numer

Gość Mister Muskół
zapisz sobie wszystkie kontakty co masz na gg i zmień numer

Gość iddikoo
co za cham ja pierdziele.......................

Gość Polerujący granity Florian
zmień nuumery telefonów, maila i jesli możesz nie byłoby głupio także adres zamieszkania na jakiś czas jak odbije sie od sciany to mu się znudzi i znajdzie sobie lepszą rozrywkę - w pełni siebie wartą :classic_cool:

Gość iddikoo
no ludzie rozumiem zmianę numeru gg zaraz to zrobię. ale najgorsze że ma mój numer telefonu którego nie zmienię przez najbliższy rok i poznaj tu gościa z internetu.....

Gość bararara
Możesz zgłosić sprawę na policję, wyzwisk nie kasuj z telefonu czy z kompa- stanowią istotny dowód. To co on robi to tak zwany stalking. Niech se chooy nie myśli, ze może sobie bezkarnie obrażać ludzi.

Gość Mister Muskół
ale głupia że daje nr telefonu, zablokuj go są chyba takie usługi jak blokowanie nr że dopiero jak przestaje dzwonić to jest wiadomość że ktoś dzwonił. A blokowanie smsów że wogóle nic z tego nr nie przyjdzie to też chyba można

dlaczego? czasami lepiej zapłacic karę operatorowi niż przez rok bujać się z jakimś nawiedzonym psychopatą :classic_cool:

Gość iddikoo
ale mnie gnój zdenerwował aż wyszłam z siebie normalnie.... no powiedzcie mi czy to jest normalne??????

Gość Mister Muskół
Policja nic nie zrobi. Powiedzą że może to zgłosić do sądu cywilnego. Najlepiej pozmieniać nr tam gdzie mozna a na telefonie zablokować

Gość fvsvjkwjfSDS
Byłam w podobnej sytuacji. Wysłałam gościowi informację na temat nękania i jego skutków prawnych oraz informację, że mam jego smsy i zamierzam zgłosić się na policję. A potem już nie reagowałam. Poskutkowało.

Gość njunnujn
tak, to jest normalne, że w życiu można spotkać ludzi miłych kulturalnych ale także niemiłych i chamskich. ten osobnik pewnie napiszę okresloną porcję tego, co ma w makówie i zakończy. Na razie nie masz po co wykonywać żadnych ruchów, wystarczy, ze nie odpiszesz, to przyspieszy jego wyzwiskową agonię.

Gość iddikoo
ale też tak cię zmieszał z błotem bo zrobił ze mnie kurwę i każe mi oddać pieniądze wogóle wyśmiewa cały czas mój wygląd i wszystko ale się we mnie zagotowało !!!!!!!! wiem że policja nic z tym nie zrobi oni mają to gdzieś musiała bym wytoczyć mu proces cywilny

Gość iddikoo
masakra normalnie aż dziw że przez takie dno tak się wkurzyłam normalnie bym rozdarła jakbym spotkała

Gość njunnujn
co sie w ogóle przejmujesz gościem, który sądzi, że za dwie dychy będzie sobie dupczył? olej go ciepłym moczem i centralnie ignoruj, niech się sam gotuje kombinator od siedmiu boleści.

Gość bararara
Ale nie zaszkodzi jak go postraszysz policją, sądem...to pewnie głupek jest i się wystraszy.

Gość oj tam
mi tez sie wydaje ze powinnas postraszyc go sadem i policja

Gość njunnujn
zrobisz jak chcesz, moja rada jest : totalne olanie, zero odpowiedzi. odpowiadanie czegokolwiek, przedłuża tylko jego pyskówę, lepiej kupić sobie coś dobrego albo pogadać ze znajomymi, zeby odstresować sie od tego wyprysku na dupie.

ale mnie gnój zdenerwował aż wyszłam z siebie normalnie.... no powiedzcie mi czy to jest normalne?????? nie szukaj normalności tam gdzie jej nie ma szkoda twojego czasu, twojego zdrowia i twoich nerwów nikt nie obiecywał, że każdy napotkany będzie normalny :classic_cool:

Gość iddikoo
właśnie go postraszyłam sądem to powiedział mi że to jest jego opinia na mój temat a jest wolność słowa co za ciemnota właśnie zablokowałam mam nadzieję że na tym skończy się jego furia po odrzuceniu

Gość oj tam
dobrze ze go zablokowalas, zrob to tez na portalach spolecznosciowych jesli je masz, i nie odpowiadaj na jego zaczepki to mu sie znudzi

cudza wolność kończy się w miejscu gdzie zaczyna sie twój nos pan tego widocznie nie pojął... i odradzam ci aspirowanie do roli osoby która za życiową misje przyjmie sobie uświadomieniu mu tego faktu :classic_cool:

Gość iddikoo
dobrze powiedziane :)

Gość iddikoo
portali społecznościowych nie mam tylko gg na którym jest zablokowany narazie numeru nie zmieniam chyba że będzie pisać z innych numerów

olej go - zachowuje sie jak totalny kretyn- urazilas jego ego- puste ego :) nie odpisuj i nie odbieraj tel od niego - znajdzie sobie inną to odpusci ... mozesz tylko oddac mu te 20zl... skoro to taka fortuna dla niego ...

Gość fiołek17777
współczuje że trafilaś na takiego psychola, ale teraz takich pełno. Nie denerwuj się bo nie warto się przejmować słowami które mówi taki człowiek.