Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysleże

jak tak można??

Polecane posty

Gość mysleże

mam dosyć bliską koleżankę która ma 20lat i studiuje. jest inteligentna, lubię ja, tylko że mam z nia problemy żeby sie dogadać, ot tak normalnie po ludzku. Dziewczyna jest oczytania i wql ale nie ma pojęcia o zwykłym życiu! Nigdy nie robiła sama prania, nie prasowała, nie chodziła na zakupy, wszystko za nia robią rodzice, nawet jak chciala wysłac coś na poczcie to jej tata musiał to zrobić bo ona nie umie. Nie ma pojecia o pracy, a co najlepsze myśli że jak skończy studia będzie pracowała w biurze. Ja rozumiem że może tam pracować ale trzeba mieć znajomości! Mam wrażenie że gardzi wręcz takimi młodymi osobami które pracują np w Mc. Na studia nie zarabia bo jej mamusia z tatusiem dają, mieszkanie studenckie szukała jej siostra starsza bo ona nie umie.Czasem jej nawet zazdroszczę jakby nie patrzeć takiego komfortu bo ja muszę pracować zęby mieć na studia i inne zachcianki, ale z drugiej strony jak myślicie czy taka osoba jak umrą jej rodzice(bo sa tak ok 60) to ona sobie poradzi??Co sądzicie o takich ludziach?

zabraknie kiedys mamusi i tatusia to sie bedzie musiala nauczyc wszystkiego,przejmujesz sie tym? bo mnie to kompletnie nie interesuje