Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mernernaka

Znacie jakiegoś faceta, który ożenił się ze sporo starszą kobietą?

Polecane posty

Gość mernernaka

Tak przynajmniej 10 lat starszą? Jak się potoczyły losy tego małżeństwa? Ważne to dla mnie!

Gość fdgj,nhjk,,
a chuj cie obchodza inne malzenstwa pilnuj swojego

Gość nie na mnie takie zagii
jedno pewne zero seksapealu podziwiam takiego

Gość ejiefwijfefjfnh
mam kolege który się ożenił z 5 lat starszą żyletą on miał wtedy 21 a ona 26 babka była w ciąży alew zajebiście ładna mają 2 dzieci i fajnie sobie żyją :)

Gość sdfghjklkiuytr4ew
taak taak maja jakw w bajce

Gość dinek67
znam takie małżeństwo.ona miała 40 on 29. miłość bez granic,jak małolaty się zachowywali.tulili się,trzymali za ręce,całowali wszędzie i przy wszystkich.był to jej drugi związek.jego też.jednak nie trwało to dłużej niż 5 lat.urodziła dziecko i została sama.choć nadal jest atrakcyjną kobietą on poszukał sobie młodszej i ją zostawił. takie związki nie mają chyba dużych szans na przetrwanie niestety,choć wydawało się że to miłość aż po grób...

Gość krew mnie zlewaf
oj przesadzaie , aż 11 lat w stecz niemożliwe, w druga to sie zgodze ale nie do tyłu

Gość Polerujący granity Florian
drugi małzonek Demi Moore :P

Gość mernernaka
A mój brat chce się żenić z kobietą o 15 lat starszą. On ma 25....

Gość njunnujn
Reni Jusis jest około 10lat starsza od swojego męża Tomka Makowieckiego, dwójkę synów mają.

Tak, Mój kuzyn 23 lata a jego zona 35 :) hehe. Zakochał sie na amen. mają teraz córke ktora kończy zaraz 3 lata. On teraz ma 28 a Ona 40 :) hehe. Narazie wygladaja na szczęśliwych :)

Gość koraliczek..............
ach....znam...malzonek byl w wieku jej starszego syna .... ..kochali sie...jak malolaty....wzieli slub...ale niestety rozeszli sie...Pan poszukal sobie kobiete w swoim wieku... dodam ze naprawde niesmacznie to wygladalo jak sie migdalili ona siadala mu na kolanach albo na zakupach za raczke...serio nie chce nikomu dokuczac ale wygladali jak mama z synkiem :-( wyglad to bardzo indywidualna sprawa..ona na swoj wiek z wlosami po pas i obcislych mini spodniczkach wygladala bardzo dziwacznie, on natomiast z bardzo delikatna uroda dziecka...brrrrrr krotki romans tak...malzenstwo zdecydowanie nie!

Gość kochanka meza
ashton kutcher

Gość ashton i demi rozstali sie
polmozgi :D zdradzal ja na potege z mlodszymi, Pudelka radze czytac

Niestety Ona po urodzeniu dziecka (wczesniej byl w ogole problem, zeby zaszła w tą ciążę) miała jeszcze jakiegos guza. przeszła operacje, chemie i Bóg wie co jeszcze. niedawno usunęli jej wszystkie narządy rodne czy cos tam... wiecej dzieci miec nie mogą.niestety po tych wszystkich zabiegach i chorobach przybyło jej 10 lat, roztyła sie co strasznie widac bo jest niska.... Zal mi jej bo dobra z niej babka.

Gość ghmmmmmmmhmhmhhm
twojej babci , rozumiem dlatego nie macie potostwa

Gość karolciaoko
Znam małżeństwo gdzie kobiet jest od faceta starsza z 14 lat i żyją już przeszło 18 lat ze sobą :) bardzo fajna para, rozrywkowa - mają syna 18letniego owszem czasem sie kłócą ale kto się nie sprzecza? :)

Gość fedt436t54
Ja mam w rodzinie taki przypadek, ale żyją bez ślubu już z 11 lat. On miał 26, ona 36 jak się poznali. I ona wcale nie jest jakaś atrakcyjna.

Gość lord stront
Ja, bo nie mam z kim :classic_cool:

Gość znam 2 takie pary
małżeńskie gdzie mąż jest młodszy o 9 - 10 lat. Ona sie nie starzeje, on wygląda dużo powazniej niż wiek na to wskazuje i są razem już kilkadziesiąt lat.

Gość Profesor Dąb-Rozwadowski
Zależy czy jest to kobieta po rozwodzie i czy ma dzieci.Większość kobiet po 30 biorąc młodszego o ok 10 lat szuka zapomnienia po nieudanym małżeństwie i chcą się poczuć dowartościowane.Jeśli ma dzieci to musisz pamiętać że będą Ci one zawsze przypominać jej poprzednie małżeństwo.Mąż który bedzię widywał się z dziećmi.Ważne wydarzenia w życiu Waszych dzieci mogą być dla Ciebie niełatwe.Dzieci będą ważniejsze od Ciebie.Dowiedz się co było przyczyną rozpadu poprzedniego małżeństwa.Jeśli On odszedł tzn że ją zostawił i jakiś powód tego musiał być.Zapewne też Ona jeszcze go kocha tak więc możesz być tylko zastąpczym ale pamiętaj że Ona Ci tego nie powie.Nie każda kobieta też przyzna Ci się że On ją zostawił. Na początku będziesz myślał że to nic bo ją kochasz i wszystko jesteście w stanie znieść.Zauroczenie minie kobieta która wyglądała o niebo lepiej niż Twoje rówieśniczki.Może przestać o siebie dbać badz też po prostu bedzie widac tez jej wiek.Będziesz siedział z nią z przyzwyczajenia abo będziecie mieli dziecko albo po prostu z litośći. Oczywiście nie każda kobieta musi taka być.Ja napisalem Ci to co mnie spotkało.11 lat różnicy i jstesmy razem 5 lat.Od czasu gdy sie poznaliśmy różnica ogromna i fizycznie i jako osoba zmienila się na gorsze.Nie ufam jej nie wierze w to co powiedziała o sobie gdy sie poznaliśmy.Nie wierze jej w to co mówi teraz.

Ja znam takiego faceta który jest młodszy ode mnie o 8 lat. Mieszkamy razem już 7 lat. W sierpniu będzie moim mężem:P

Gość ależ znamy, znamy, Prorok
Mahomed, ochajtał się z wdową bardzo posuniętą przez czas i z tego powodu i od walenia konia, bo po menopauzie, kutas mu się zacierał w pochwie wymyślił najbardziej poyebaną religię islam.

Gość ,,,,,,***************,........
mernernaka,po co ma brac cie taka stara? nic z tego ;]

Gość ja znam w chwili slubu
ona 44 on 22. Wiem,ze 20 lat byli ze soba, a co teraz nie mam pokjecia, bo stracilam kontakt. Mam tez w rodzinie idealne malzenstwa - 11 i 10 lat roznicy

Mój wujek ożenił się z kobietą starszą od siebie o 17 lat. Żyją, są szczęśliwi, mają dzieciaki.