Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina...

Dla grubych za chuda, a dla chudych za gruba

Polecane posty

Gość Karina...

Witam mój problem wygląda nastepującą. Mam 164 wzrostu i waże 50 kg. Jestem typem sportswoman. Umięsniony brzuch itd, ale nie za bardzo. Jak wazylam 46 kg slyszalam ze jestem za chuda, ze anorektycznka, teraz gdy waze 50 kg ze powinnam schudnac, bo to juz o otylosc zawadza, albo ze jestem kragla. Ja w rzeczywistosci nei jestem krągła. Mam ładną zgrabna pupę... duze powodzenie. tak czy siak, bylam chora i schudlam 2-3 kilo wiec sorry ale ja waze ok 48, a nadal slysze ze jestem za gruba... Ludzie co się traz dzieje> czy to wszytsko przed modelki typu Anija RUbik, tak? Czy to oni mają tak ogromny wpływ na przekonanie, ze chudość to piękno?

Gość oinoninin
mam 165 i 70 kilo i nigdy nikt tegonie komentował a ty przesadzasz

Gość dthfvrdgdrygfrhyed
weź nie przesadzaj mam kolezanke taka jak Ty wzrostem i wagą - wszystkie kiecki ślubne z niej spadały z tym, że może Ty lepiej wygladasz bo ona nigdy nie ćwiczyła

Gość dthfvrdgdrygfrhyed
ja tez 165 i 70 kilo :-P

Gość Karina...
To ja nie wiem jakiego mam pecha... ciagle słyszę schudnij, to fakt najczesciej slysze to od grubszych osób,albo niepelnosprawnych. nie wiem co ja tym ludziom zrobiłam... :( ale tez od zdrowych i szczuplych,ale to nei az tak czesto. A ja chce bys soba, znwo chce wazyc te 50 i byc jak kobieta

Gość Karina...
Uwazam ze 46 kilo to ja bylam jak kosci. no najwidoczniej takie są gusta. zazdroszce wam , że nikt was nie obraza

Gość Karina...
piszecie mi, że przesadzam. tylko ze ja naprawdę słyszę takei teksty. srednio kilka razy w miesiacu

Gość oinoninin
tak?:P to piateczka

Gość oinoninin
karinA a kto to mowi?:o

Gość nie nie nie riguerhtuer
jakbys byla wyższa to bys miala ladna figure, a maly czlowiek zawsze wydaje sie grubszy

Gość bcbcbcvb
ja ważę 54 i uważam, że jest idealnie a mój mąż mówi że jestem chuda jak patyczek (wzrost 168) nie słuchaj ludzi, którzy mówią że jesteś za gruba - powinni się leczyć ciesz się ładnym, zdrowym ciałem i sportuj jak najwięcej :)

Gość karmienie piersią samo w sobie
50kg to waga super idealna, ktoś Ci kitow nawciskał - nie słuchaj tych osób. To na pewno super sylwetka, jacyś zazdrośnicy Ci tak nakadali.

Gość micro-66@o2.pl
Do Kariny Nie słuchaj głupot, ludzie zawsze będą tak mówić, żeś za chuda albo anoreksja. Myślę że ważysz OK. Jeśli chcesz porozmawiać napisz na mój adres.