Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zodiakalna_panna

czy wybaczyłybyście?

Polecane posty

Gość zodiakalna_panna

witam temat pewnie banalny... facet zawiódł mnie na całej linii, termin ślubu juz był, zamieszkanie razem na dniach a on mówi że działał pod presja innych i wcale nie chce się żenic... nie chce ze mna mieszkac, ale mnie kocha.. może za pare miesięcy mu to przejdzie, a ja mam czekać... podobno chce bym dała mu szanse i zaczeła od nowa... ale jak? ufałybyście jeszcze takiemu gościowi?

Gość meandris
na pewno nie. Niestety to nie jest mała pomylka czy jakieś drobne przewinienie a coś, co pokazuje dokładnie jaki ma charakter.

Gość zodiakalna_panna
no właśnie, nie potrafię zacząc od nowa, mówic że go kocham.... a jak mi za rok powie że znów działał pod presją??

Gość zbulwersowana głupotą matki
JENNIFER7878 zycie to nie bajka

Gość zodiakalna_panna
kocham go.. ale uważam że sobie zakpił z moich uczuć

Gość zodiakalna_panna
ja 29 on 37 i jest po 8 latach małżeństwa

Gość zbulwersowana głupotą matki
11:35 zodiakalna_panna witam temat pewnie banalny... facet zawiódł mnie na całej linii, termin ślubu juz był, zamieszkanie razem na dniach a on mówi że działał pod presja innych i wcale nie chce się żenic... nie chce ze mna mieszkac, ha ha dobre:D:D:D

hmmm myslalam ze macie po 20-30 lat... i chcialam wam doradzic abyscie zamieszkali i sprobowali zobaczyc co dalej - a ze slubem poczekac... ale... skoro on ma 37 lat... hmm a ty 28... to mysle ze powinnas sobie to darowac- i znalezc kogos innego - z kim spedzisz zycie - i bedziesz pewna - a tak ... hmm sorka za szczerosc ale wg mnie po prostu tracisz czas... z facetem po rozwodzie ktory tego slubu nie bedzie pewnie juz nigdy chcial

Gość nie moge sie tego pozbyc
hmmm mysle ze nic z tego nie bedzie,a ty chyba nie chcesz by ktos byl z toba pod wplywem presji? no wlasnie. wiesz...moze poczekaj na kogos kto bedzie pewny ze chce z toba byc.

Gość zodiakalna_panna
najsmieszniejsze że on sam do tego dążył, potem jak ja sie do tego przekonałam to zrobił jak wyżej... ciężko mi bo znamy sie kilka lat i myślałam że to ten..

Gość ula ula ula
no, chyba, że jesteś desperatką :-0

Gość zodiakalna_panna
jakos nie patrzyłam czy rozwodnik czy nie, to w końcu też człowiek.... ale rzeczywiscie widzę że to ie ma sensu, życ z przeświadczeniem że on znowu cos robi czego nie chce.. tak sie nie da stworzyc związku..

takie juz jest zycie... kazdy powazny zwiazek w twoim wieku bedzie wydawal ci sie tym ostatnim... az wreszcie znajdziesz tego wlasciwego... nie poddawaj sie - i zapomnij o tym kolesiu - no chyba ze chcesz cale zycie sobie tak spierdolic

Gość zodiakalna_panna
desperatką, o nie. znam swe wartości. po prostu boli mnie że ludzie tak postepują... i nie wiem czy posłuchać rozsądku czy resztek uczucia.. choc tak na serio to swoim stwierdzeniem facet obrzydził mi i slub i cały związek

Gość zodiakalna_panna
no daje do myślenia, szkoda że po 5 latach związku

lepiej teraz niz po 10 latach zwiazku i dzieciach ! ps. powiem ci z wlasnego dosw. jesli jestes z kims ponad 5 lata i nie ma zadnego kroku do przodu tzn ze nic z tego nie bedzie.... :/

Gość eeeeeeeeeeeee..........
myślę podobnie jak wszyscy wyżej........... szkoda twojego czasu, kpi z waszego zwiazku, choć może kocha, ale chce mieć drzwi otwarte...........

Gość zodiakalna_panna
no miał byc ślub w maju. zaręczyny byłt w 2010. ale dziękuję Wam. tylko uświadomiłyscie mi że facet nie jest wart moich uczuć

Gość gvhj5y2h3
a ma dzieci z poprzednią żona?

Gość zodiakalna_panna
ma córkę 7lat

Autorko w ogóle nie brałabym pod uwagę układania sobie życia z takim człowiekiem :o i Tobie też nie radzę

Gość gvhj5y2h3
to daj sobie z nim spokój :(

Gość mireczkaa
nie wybaczyłabym. Dla mnie koleś jest jakiś niepoważny!! Co to znaczy, że działał pod presją?? Dorośli ludzie takie sprawy między sobą ustalaja i tyle!

Gość zodiakalna_panna
jakos to przeboleję... może wyjade na tydzień gdzies sama... bez telefonu :) i odetne sie od świata. przemyslę.. pozamykam rozdziały życia...

Gość cyrlicaaa
zodiakalna panna- współczuje, ja mam znowu tak że przez 10lat brak tematu slubu, dzieci itp, a czuje że tego chce, ale on nabrał wody w usta i wiem że to chyba też dobrze nie wróży

Gość zodiakalna_panna
no właśnie jak mi to powiedział to jak uderzenie w twarz, kubeł zimnej wody... straszne rozczarowanie jego postawą, smutek z powodu okłamywania bo jak mam to inaczej nazwać... ale on oczywiście mnie bardzo kocha a te zawachania sa chwilowe i za kilka miesięcy już będzie ok, on tylko tak teraz.. stary facet a g***i :(

Gość rttr
Własnie zerwałam z chłopakiem, bo też mi mówił że czuje sie pod presją że czuje że ja chcę coś poważnego .. a on nie chce mysleć o przyszłości