Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

appo2992

piersi

Polecane posty

Witam Was drogie Panie mam maly problem otoz jestem szczupla waze 52kg ale za to mam dosc spre persi miseczka E od dwoch dni bardzo bola mnie na dole i ciagnie bol w strone pachy. nosze dobre staniki nie za male ani nie za duze dobrze je dobieram wiec bol nie moze byc od stanika moze sa jak na moja drobna psture za ciezkie? to raczej nie mozliwe wczesniej czulabym ze mnie bola. moze ciaza? sama nie wiem.

Gość są tu??
jak sie bzykalas bez gumki to na 100 % zaszlas

Gość ewfewfewefw
nie chce cię straszyć, ale niedługo będziesz się potykać o własne cycki 🖐️ grawitacja na nie oddziałuje i stąd ten ból :classic_cool:

Gość strzałka :)
ból piersi może być spowodowany ciążą jeśli masz podejrzenia, że zaszłaś :) ale jeśli nie to sądzę, że jednak są one po prostu za ciężkie i mogą Cię pobolewać, wystarczy, że jakoś nieodpowiednio spałaś, odcisnęłaś... przy takiej wadze to dziwne, że wcześniej nie odczuwałaś dolegliwości z tym związanych

oh prosze o pwazne komentarze. przez piersi jedynie co mnie bolaly to plecy jak mialam 15 lat chodzilam na rehabilitacje masaze itd. nie czulam nigdy tego bolu piersi a na okres to za wczesnie. a co do prezerwatym nie uzywamy wiec mozliwa jest ta opcja

dzis nawet stanika nie moge nalozyc bol ciagnie mnie az do pachy moze masz racje ze cialo nie wytrzymuje :/ sa za ciezkie

"zbadaj" sobie piersi czy nie masz jakiś guzków, mnie bolą okropnie bo mam torbiel

Gość kropełka
Dokładnie, popieram agnet, to samo chciałam napisać.

agnet wczoraj dlugo masowalam wcieralam kremy w persi itd ale nic nie wyczulam nic nie mam.