Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oportunencja wielka

Zmarl ojciec jego bylej... co robic?

Polecane posty

Gość oportunencja wielka
"ciesze sie Nie zapominaj że jest to pogrzeb i córka zmarłego ojca najprawdopodobniej nie bedzie miała okazji nawet zamienic słowa z twoim facetem który może stać na samym koncu koscioła w którym odbywa sie msza za zmarłego " Bardzo sobie cenie Twoje rady, mimo, ze sa ciezkie do przelkniecia, to sporo w nich racji. Sprawa jest o tyle skomplikowana, ze cala akcja sie dzieje za granica a tu to sie inaczej odbywa - osobiscie, no i nie ma mszy ;)

mial nowa dziewczyne...po co ja tam jestem potrzebna...ani dzieci nie mielismy wiec tymbardziej" Typowe kobiece myslenie !!! nie liczy sie człowiek lecz to że juz nie jest w zwiazku z synem zmarłego :D

Gość a bo to...
tamtej dziewczynie zmarł ojciec zapewniem cie, ze nie bedzie na pogrzebie swojego wlasnego rodzica zarywac ci faceta :-/

Gość oportunencja wielka
"jeju jakby chcial cie zdradzic zrobilby to wczesniej a to tylko pogrzeb napewno ona nawet o tym nie pomysli bo bardziej skupia sie na zmarlym ojcu niz na bylym" Nie no, zdrada na pogrzebie....ekhem, nawet ja nie pisze takich makabrycznych senariuszow...

Gość on moze
ale pokazujesz swoja zazdrosc boisz sie ze on bedzie tam z nia rozmawial bo ona mu sie wyplacze

Gość Dylematy małolaty
Dobra przestan juz jeczec ;) powiedz mu jak czujesz potrzebę to idz nie czujesz to nie idz. Złóż kondolencje i wracaj do mnie. Na pewno zrozumie wtedy podtekst proste ? ;)

Gość oportunencja wielka
OK, TZ podjal decyzje - zlozy jej kondolencje po prostu i to wszystko. (Nie powiem, jest - ufffff ;))

Gość on moze
hahaha mozesz odetchnac :)

Gość oportunencja wielka
"hahaha mozesz odetchnac " No, odetchnelam, choc dzielnie nie daje tego po sobie poznac :P

Gość oportunencja wielka
P.S. Dzieki wszystkim za dobre rady! ❤️

Gość dziewczyna f.m...66...a
mój facet był ze swoja była prawie 10 lat, jak umarł jej ojciec to pszoedł na pogrzeb bo kkedys go traktował jak ojca.. i był mu bliski a z nia nie miał kontaktu od 2 lat

Gość dziewczyna f.m...66...a
nie wiem co to dla ciebie byłby za problem umarł czlowiek którego znal:O

Gość patologiaaaa
regres zamiast sie wymadrzac sprawdz w słowniku znaczenie słowa definitywnie

Gość /.,l.,/.,
na pogrzebie mojej mamy byli moi dwaj ex i nie widzialam w tym nic dziwnego....po rpstu napisalam do nich ze mama moja zmarla i sami przyszli bez pisniecia. na pogrzebie byl moj obecny partner i absolutnie zadnych problemow z tego tytulu nikt nie robil. z moimi bylymi nie gadalam bo nie bylo takiej potrzeby . uwazam ze twoj facet nawet nie powinien sie zastanwiac nad tym czy pojsc czy nie....to oczywiste a ty nie powinnas z tego powodu czuc sie zle moja droga troche zrozumienia

Gość patologiaaaa
przejdź na 1.strone to sie przekonasz

Gość patologiaaaa
:-O no i poczytać w słaowniku co to słowo znaczy i w jakim kontekście się go używa, a dopiero potem zgrywaj bohatera na kafe, bo inaczej się tylko ośmieszasz

Gość /.,l.,/.,
no i dokladnie tak: kurwa tu nei chodzi o was tylko o zmarlego czlowieka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 zapomnijcie na chwikle o swoich wlasnych dupach i pomyslcie o innych

no i poczytać w słaowniku co to słowo znaczy i w jakim kontekście się go używa" ale że co? nie zrozumiałaś czegoś?

Gość oportunencja wielka
O, widze ze watek zyje... :P To moze po ochlonieciu powiem tak - dobrze jest wiedziec, ze jest sie w zwiazku z dojrzalym mezczyzna, ktory wie, co robi. Przyznam, ze spanikowalam (stad ten watek), bo podswiadomie oczekiwalam, ze moj partner zachowa sie jak moj ex - czyli wykorzysta kazda sytuacje na rozrachunki z byla partnerka. A ja potem musialabym byc w centrum tego wszystkiego, tylko dlatego, ze ktos jest jeszcze na poziomie przedszkolaka. Musze sobie zapamietac, ze na prawde istnieja fajni faceci, ktorzy potrafia obchodzic sie w sposob dojrzaly z takimi sytuacjami. :) Fajne to.

Gość Zuzanna Amelia &11
Kiedy ma byc ten pogrzeb ?

Pogrzeby mają to do siebie, że wszyscy są skupieni na zmarłym, a nie na tym czy obcy człowiek (...) Taaa, jasne :D Polscy katolicy skupieni na zmarłym a nie na sąsiadach z ławki :D. Dooobry żart :D