Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem już co robić..

jestem 23letnią dziewicą i wariuję z braku seksu

Polecane posty

Gość DaancerLover
hej a kto powiedzial ze odrazu musi byc sex mozemy umówic sie na kawe i pogadac co ty na to spokojnie

Gość afellay
kolezanko jak masz ochote sie poznac

Gość nie wiem już co robić..
potrzeba seksu jest potrzebą biologiczną,wiec chyba nic dziwnego że ją odczuwam.ktoś radził,żebym sobie poszukała faceta.tak szczerze to nie chcę nikogo na stałe,przynajmniej dopóki się nie wyprowadzę z domu.a i wtedy będę tylko z kimś,w kim się zakocham,co nie jest pewne.do pewnego czasu myślałam,że wszelki kontakt fizyczny też tylko z miłości,ale teraz natura to weryfikuje.dodam jeszcze,że odkąd odkryłam,że nie mam błony,pierwszy raz już nie wydaje mi się jakiś wyjątkowy,więc już nie czekam na tego jedynego.chyba

Gość taki jeden facet27
wchodź w dorosłe życie ,ale z głową . nie idealizuj tylko weryfikuj rzeczywistość...nieraz jest brutalna ,ale im szybciej się z nią oswoisz tym lepiej.

Gość ona czyli ja 24
A ja mam błonkę i to dość "zahbudowaną", boję się, że będzie dużo bólu i krwi przy pierwszym razie, z ukochaną osobą można to przeżyć, ale z jakimś obcym napaleńcem, który myśli tylko o sobie :o

Gość jatakpoprostu11
ja chetnie sie z oba spotkam... i Cie rozdziewiczę...mozliwe czestsze spotkania ...co ty na to??

Gość jatakpoprostu11
z jakiego miasta jestes?? mam w stanie wzwodu 18 cm...

Gość radca z bozej laski
Do autorki: Jestem facetem w srednim wieku i kiedys tez mnie rozrywalo. Wiem jak sie meczysz. W czasach mojej wczesnej mlodosci dziewczyny byly mniej frywolne. Mlodosc szybko mija ale ochota na sex pozostaje najczesciej do poznej starosci. Polskie spoleczenstwo jest dla mnie troche zacofane z tymi slubami i brakiem sexu przed slubem. Negatywne efekty widac u Piotrka. Mialem w swoim dotyczczasowym zyciu okolo 30 partnerek i ciesze sie, ze zwiazalem sie z moja zona. Mamy od okolo 25 lat wspanialy sex, prawie codziennie, bez wiekszych zahamowan. Nie bede ukrywal ze pomimo ze sex z zona jest wspanialy, to i tak ciagnie mnie jak cholera na inne baby. Ale to juz taka natura erotomana. Ty chyba nalezysz do tej samej kategorii ludzi pod wzgledem popedu, wiec powinnas go w jakis sposob zaspokajac. Nie czekaj na ksiecia z bajki, sex moze byc fascynujacy z wiekszoscia mezczyzn. Najwiecej zalezy w tym od ciebie, jak bedzie wygladal wasz sex. A jezeli naprawde bedzie nie za dobry, to na siecie jest kilka miliardow mezczyzn. Nie czekaj i zacznij robic to, na co masz tak ogromna ochote.