Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie nie riguerhtuer

co wyjątkowego robicie dla swoich facetów ?

Polecane posty

nie w łóżku, tak ogolnie zeby czół sie kochnay ?

heloł

Gość Szkoda tak fajnie b yło
Mojemu wystarczy kawa i placek jabłecznik

ach, to normalne troche. chcialabym cos oryginalnego zrobic

Gość dawd
Może anal ?

Gość Green Coffee
Nie wiem czy to wyjatkowe? Chyba nie. Ale napisze: - zapraszam na kawe, herbate i do kina/ muzeum / palmiarni (place za to oczywiscie) - czasem robie mu zakupy jak konczy pozniej prace i nie chce za to pieniedzy - prezenty bez okazji, to co lubi - gotuje jego ulubione potrawy, pieke, robie goraca czekolade - ceruje skarpetki - a z takich nietypowych rzeczy (ale to juz na jakies okazje) uszylam mu koszule, namalowalam portret, a teraz chce zrobic mu jakis kalendarz ze zdjeciami

fajnie fajnie tylko ze np. moj chlopak nie pozwoli zebym płaciła :O ale dzięki moze zaprosze go gdzieś :) on jest typem romantyka

a nie wiecie gdzie w warszawie jest takie cos ze mozna popatrzec na rózne ryby i takie odmiany, życie morskie itd ? ale no w zoo

nie w zoo

Gość Green Coffee
No tak, to prawda, mam szczescie. Moj facet do niczego mnie nie zmusza i nie ma rzeczy na ktora by mi nie pozwolil :) Mimo, ze tak na codzien uwielbia mnie rozpieszczac, nigdy nie odmawia kiedy ja mu chce zrobic przyjemnosc. Wspolczuje :( To pewnie masz takiego typa co ceni tradycyjne role spoleczne. To chyba mozesz mu chleb upiec albo po prostu nie bedzie mial potrzeby zebys cokolwiek robila...

Gość Green Coffee
A jak on Ci zabrania placic? Strzela focha czy wyrywa portfel z reki? Obraza sie? Co mowi wtedy? Jestem ciekawa. I co w ogole tak na codzien lubi, powiedz, moze cos wymyslimy :)

po prostu mowi zebym nie robila mu tego, ze ona placi, jak chce zaplacic to ubiega mnie po prostu. raz zaplacilam to oddal mi co do złotowki za obiad w knajpie. troche lipa, bo jak chce mu zrobic przyjemnosc taka to albo z gory musze oplacic albo wymyslic podstep. Dla mojego przyjemnoscia jest to jak napisze mu zeby przyjechał,rzadko to robie, albo własnie jak kawa na niego czeka, jest fanem slodyczy wiec staram sie zawsze miec cos do tej kawki. ale to jest takie banalne, nie chce go nigdzie wyciagac bo ona zaplaci i co mi z tego. mysle zeby dac mu moje zdjecie bo juz od dawna mnie o nie prosi, albo takie razem.

oczwiscie oddał i za siebie i za mnie :O

Gość kobietka:)
Ja robiłam tiramisu z dodatkiem wisienek z nalewki:) Albo inne fajne ciasto/ciasteczka:)

Gość no właśnie nie wiem jak to jes
ale on lubi tylko ciastka i najlepiej ze sklepu. na początku naszej znajomosci piekłam dla niego ale potem mi wyznał ze nie przepada za tym.

Gość a ja swojemu :-)
pozwalam masować moje stopy, obojgu sprawia to przyjemność 😘

Gość kasaa
potrafię się poświęcić dla niego i zrezygnować z czegoś ważnego dla mnie albo starać się nieraz zmienić jakieś nawyki ktore mu nie odpowiadają

Gość no właśnie nie wiem jak to jes
kasaa, też sie staram ale on tego raczej nie zauważa.

Gość a lizać
też mu pozwalasz

Green Coffee , dla niego będzie to wyjątkowe bo jedyne zdjęcie która ma to to na tapecie które siągnął z nk. a skoro mu jeszcze nie dałam takie oprawionego i specjalnie ode mnie to uważam ze bedzie to niepowtarzalne.

kalendarz mi sie nie podoba z pewnych względow o ktorych nie bede mowic

Gość Green Coffee
O.K. Sama wiesz najlepiej. Dla mnie to taki zupelnie banalny upominek :)

a co niebanalnego ty podarowałaś ? :) perfumy ze sklepu ?

Gość a psik
co to jest "czół" ?

Gość konczita12345678
Ja np kupiłam mojemu kwiatka do pokoju..... Niby prezent bardzo niemęski, ale dałam mu go, żeby się nim opiekował i pielęgnował. To taki symboliczny prezent jak w Leonie zawodowcu, dałam mu do zrozumienia, że ten kwaitek to ja i że jak więdnie to tak jakby więdła nasz relacja. Oczywiście nie powiedziałam mu tego wprost, ale pomimo że prezent dziwny niemeski i nie kosztowny to się jakoś tam cieszył, że o nim pomyślałam. No i tak żeby o mnie myśłał jak się spotkamy po raz kolejny. Raz mu sama zrobiłam książkę. Poszukałam zdjęcia nasze współne bądź jakieś tam i utworzyłam historyjkę w stylu.... Okładka, 1 str. jakieś foto i na tel gdzieś napisane W pewnym mieście zwanym xxxx, żyła sobie pewna dziewczyna i spotkala pewnego chłopca itp tid.... i tam to była trochę taka historia fantastyczna bo akurat znalazlam zdjęcia z haloween jak on był przebrany za jakiegoś potworka i pasowało mi do historii , że przybył mój wybawca... coś tam coś tam i potem na samym końcu znalazłam jak żeśmy razem leżeli na jakims lodowym łózu i zamieściłąm coś w stylu .... a potem żyli dłuuugo i szczęśliwie.... Pracowałam nad tym chyba z 2 , 3 tygodnie. Żeby to graficznie wykonać, potem wydrukować i posklejać w taką książeczke, na okłądki wzięłam grubszy brystol i po prostu poprzyklejałąm do siebie strony. Wyszłą mi taka książeczka formatu a5 na jakieś 10 stron. Prezent był oryginalny ciekawy i wszyscy go potem oglądali. Albo dobrym pomysłem jest coś mu wysłać pocztą to taka niespodzianka potem wychodzi :))) Moj mi tak raz wysłał bukiet kwiatów , któy dostarczył kurier i czekoladki adwentowe ostatnio... niby nic a cieszyłam się jak głupia.

ciekawy pomysł z ta książeczką :) fajnego masz chlopaka, moj by nie wpadł na takie coś.. w sumie to nie wiem czy bardziej by nie wpadł czy jest bardziej skąpy..

Gość konczita12345678
Kochana! Mój też nie wpadł. !!! Żaden facet by nie wpadł!!! Ja go tego sprytnie nauczyłam. I wbrew tego co tu zrozpaczone kobiety piszą i nie pisza, każdego faceta trzeba sobie najpierw wychować. I to jest rzecz o której nikt nie wie. I każdy się oburza... Ale nie wychowywać jak dziecko, po prostu powiedzieć mu co się lubi... I jak tak robiłąm , wiele razy wspominałam, że lubie dostawać kwiaty, lubie dostawać kwiaty , pokazywałam mu sytuacje kiedy można takie keaity dać kobiecie, a nawet zmyślałam historie jak to moja koleżanka dostałą kwiaty wtedy i wtedy. Albo ze lubię niespodzianki i wiele razy mu to sygnalizowałam, a jak mi robił niespodziankę to się cieszyłam. Ponaddto polecam czytanie książek o różnej treści psychologicznej, jak np dlaczego faceci kochają zołzy czy o związkach itp tam jest wiele dobrych wskazówek jak inteligentnie faceta wychować :D No i jak tak sobie wychowasz, czasem trzeba czasem nie, to będziesz miała dokładnie to co chce.

to bardzo ciekawe, ja mojemu tez mojemu mowie ze uleiwielbiam kwiaty, zreszta to widac bo mam w pokoju nawet obrazy z kwiatami. raz dostałam kwiat bez okazji... w ogole to mi sie wydaje ze on by wpadł, bo raz czy 2 mówił mi ze chciał mi kupic kwiatek ale kwiaciarnia zamknięta czy coś, nie wiem kompletnie co to miało na celu. dostaje kwiaty tylko z jakichś okazji. prezenty tez ładne dostaje , bo biżuterie złotą i srebrną. ale myśle ze bardziej bym sie ucieszyla z czekolady bez okazji...