Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garus22

Nie wiem co zrobic z matka??? Poradzi ktos!! O wszystko pretensje

Polecane posty

Gość garus22

Matka ode mnie ciagnie pieniadze!!! Otoz mam 22 lata. Pracuje. Powiedzmy ze wlasciwie mam 3 prace. W jednej pracuje na etat gdzie zarabiam 1500 na reke, w drugiej pracuje jako portier gdzie zarabiam 750 zlotych na reke oraz ostatnia praca na umowe zlecenie(wykonuje ja glownie w weekendy) gdzie zarabiam 800 zlotych miesiecznie. I co? matka nie pracuje, ciagnie ode mnie pieniadze bo twierdzi ze sie dla mnie poswiecila i jestem jej cos winien. Czy to prawda? Jeszcze sytuacja jest taka że jej ojciec a mój dziadek obiecał mi zapisac mieszkanie i tam kilka innych rzeczy co nie podoba się mojej matce. Moja matka nic nie dostała bo wydałaby to na głopoty, typu papierosy, itp.

Gość farsararsa
wyprowadz sie

Gość garus22
Matka nie placi rachunkow bo po prostu usprawiedliwia sie tym ze narazie nie pracuje a najgorsze jest to ze ona nawet nie szuka pracy. Dzisiaj mam dzien wolnego to juz mnie atakuje ze siedze w domu i uciekam od pracy. Myślałem o wyprowadzce ale ta wariuje. Ona po prostu liczy na moje pieniądze.

Nie rozumiem co to znaczy że ciągnie od ciebie pieniądze? Twoja wypłata na jej konto wpływa że ma dostęp do Twojej kasy?

Gość milicia
nie wiem, co poradic, ale mam podobnie. tez musze pomagac mamie, bo na jest kompletnie niezaradna. po smierci ojca popadla w alkoholizm, nie pracuje i zyje z marnej renty. do pracy nie chce jej sie isc.

Gość milicia
tyle , ze ja nie mieszkam z matka. co jakis czas po prostu musze splacic jej dlugi, dac na doplate do mieszkania itp.

Matka miala prace w biurze, pozniej byla redukcja etatow i stracila prace. Oczywiscie byly oferty prac jako sprzataczka, sprzedawca w biedronce czy jakas fabryka produkcyjna ale matka powiedziala ze ona nie zamierza sie na stare lata uwijac gdzies tam. Matka też ma trochę długów, to od koleżanki pożyczy tej, tamtej i tak w kółko. Za nim zacząłem pracowacto długi spłacał jej ojciec.