Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonanight

problem z uczuciem

Polecane posty

Gość zrozpaczonanight
nic nie zrobiłam. to właśnie on zrobił okłamał mnie w jednej sprawie i strasznie mnie to dotknęło. przeprosił ale to wyzwoliło we mnie taki zal za zaczełam zastanawiac się ze cały czas mi cos obiecuje (slub) a do tego nie dochodzi. zameczyłam go w sobote smsami i telefonami ze powiedział przeciez ewszystko jest dobrze i ze wyłączy telefon. bo go juz glowa boli i nie moze myslec. napisaklam ze sie juz nigdy nie odezwe stwierdził : jak chcesz

Gość zrozpaczonanight
wiec jest mu obojętne czy będzie ze mna czy beze mnie bo i tak nie wie co chce. zapytałam po co moiwl ze kocha odpisał : no bo kocham. ale czy to jest miłość skoro ja szaleje z rozpaczy oddaje pierscionek osobie która kocham a on ma to chyba gdzies bo sie nie odzywa, tak jakby chciał swietego spokoju

Gość dilerka czekolady
daj mu troche czasu niech sobie wszytsko przemysli jak mu zalezy to wroci i nie przejmuj sie faceci juz tacy sa do nich to powinno sie dodawac instrukcje obslugi

Gość zrozpaczonanight
dzieki za zainteresowanie;) ale ja juz oddałam pierścionek. pozatym nawet jesli przyjdzie to jak mam mu uwierzyc, znów bedzie cos obiecywał a ja sie boję

Gość dilerka czekolady
tez bym sie bala i to bardzo nie wiem co ci poradzic nie bylam w takiej sytuacji. owszem czasem sie klocimy z moim chlopakiem ale zawsze wszytsko wraca do normy. kocham go ale nie wiem czy bym mu zaufala gdyby postapil tak jak twoj

Gość zrozpaczonanight
mielismy starac sie o dziecko po co chciał to zrobic? tylko dla mnie?

Gość dilerka czekolady
moze myslal ze jak pojawi sie dziecko to dawne uczucie wroci i ze znowu bedzie mu zalezc jak dawniej

Gość zrozpaczonanight
tez tak pomyslałam;( wiec sie skonczyło

Gość do autorrrrrrrrrrrrrrki
chłopy czasem tak mają, że nasze bombardowania smsami,telefonami i w ogóle wszelkie wymuszane deklaracje traktuja jak atak i wymyślanie sobie problemów.Bo oni o tym na codzień nie myślą. Ja bym radziła zostawić,odczekać, zobaczysz czy w ogóle przejawi jakieś zainteresowanie.jak nie,trudno, nie ten to inny, takie zycie

Gość zrozpaczonanight
ja go szczerze kocham.

Gość zrozpaczonanight
ja go szczerze kocham

Gość szcześliwa pomimo wszystko.
JEST NIEDOJRZAŁY... CAŁY CZAS CHCE MIEĆ MOTYLE W BRZUCHU? PO PEWNYM CZASIE W KAŻDYM ZWIAZKU TROCHE TO WSZYSTKO OPADA...O to własnie chodzi by po pewnym czasie nadal wiedziec ze ta osoba jest tą z którą chce sie być... ze chce się z nią wszystko dzielić, ze pomimo tego, że znamy sie na wylot nadal nam na sobie zależy... Skoro nie ma uczucia nie ma sensu...

Gość szcześliwa pomimo wszystko.
nie dziwie sie ze go zaczęłaś atakować, chcesz wiedzieć co Cię przy nim czeka... a tutaj on jak sarenka sie spłoszył? przecież cyba wie ze skoro jest sie tyle czasu z drugą osobą to wiadomo ze trzeba planować jakas przyszlość

Gość do autorrrrrrrrrrrrrrki
@szczesliwa pomomo wszystko-- mój też tak "odpowiedzialny" był.pare lat razem,plany etc. a kiedy przyszło co do czego to nagle taaaki niepewny bidulek,taaki zagubiony :-O kochałam ale kopnęłam w doopę, bo miarka się przebrała

Gość fssfsfsff
i co było dalej jedna chciał czy dał spokój?

Gość zrozpaczonanight
co mam zrobic zeby poczuł czy cos czuje czy nie?

Gość asłyszałas
faceci reaguja na brak kontaktu, wtedy nie wie co czujesz co myslisz, myśli o tobie. 6 lat to nie mało, były plany o dziecko wiec to nie mogło byc nawet dla niego byle co. poczekaj nic innego ci nie pozostało. on musi zostac sam ze swoimi uczuciami tylko wtedy bedzie wiedział ile znaczysz dla niego

Gość wojsmmmgt
kobieto otwórz oczy. czy kochający mężczyzna nie dotrzymuje danego słowa?