Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

warszawianka0005

zadbane i rozjaśnione włosy?

Polecane posty

mam cienkie, łamliwe i puszące się włosy. chciałbym je jakoś wzmocnić. używam teraz odżywki z nafty, olejku rycynowego i parafiny ciekłej, ale chciałabym do tego je troche rozjaśnić jakimiś domowymi sposobami. słyszałam o cytrynie, rumianku i odżywce WAX. używałyście któregoś z tych produktów ????

Wax u mnie nie zadziałał u mnie rozjaśniająco na włosy, rumianek nadaje żółty odcień, sok z cytryny delikatnie rozjaśnia włosy blond, ale u mnie też pozostawił niechciane zółte refleksy, jednak pomimo tego polecam płukanie włosów wodą z cytryną bo cytryny dodaje zniszczonym i matowym włosom blasku. Nie wiem czy widziałaś ale na rynku pojawiły się takie rozjaśniające spryskiwacze które rozjaśniają delikatnie włosy. John Frieda ma w swojej ofercie coś takiego http://tnij.org/oy1t ale widzę ze w Polsce to drogo wychodzi, ja kupowałam w Irlandii za grosze. Możesz poszukać czegoś podobnego z innych firm bo widziałam gdzieś ze inne firmy tez mają coś w tym stylu i tańsze.

O przypomniało mi się jeszcze ze jak miałam blond włosy to używałam szamponu Timotei do włosów blond i ona ładnie je podjasniał.

Kup w aptece szampon i odżywke Dermena. rewelacja, nie dośc że odżywia włosy to pobudza mieszki włosowe do wzrostu. Polecono mi ja w salonie fryzjerskim.

Gość malowanka17
ja na zniszczone włosy używałam odzywki biokap. to kosmetyki robione z naturalnych składników, kupiosz w aptekach. Dla mnie bardzo dobre, nic tak mi nie odbudowało włosów,jak właśnie ta odżywka.