Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proffesional_Dreamer

nachalne zachowania dziewczyn na imprezie...://

Polecane posty

Gość ostatnio też byłam na takiej
nie Twoja, to publiczne forume i każdy może wejść w foty w stopce :classic_cool: PS fotełe zapisane na dysku, więc Twój wizerunek już kafe nie opuśći

no ale skakały mu na bata, więc jednak jakąś konkurencję stanowią :D :classic_cool:

Gość koszula wistula
SPOUFALAĆ

Gość mariner
A JA MYSLE ZE ONE ROBILY JEJ NA ZLOSC.PEWNIKIEM JEST LASKA NEBESKA A I FACET NIEZLY TO kobitki z zadrosci chcialy jej pokazac jakiego ma faceta i testowaly was oboje. Ja bym na twoim miejscu zdal sie na twojego faceta .Jesli pokaze klase to nie bedzie reagowal a generalnie to bym zaczal unikac towarzystwa tych kobitek !Przeciez nie musisz ia odwiedzac.Jesli sie to powtorzy zerwij kontakt lub zdystansuj sie,bo moze wam to obojgu niezle napsuc krwi.

Nie wiem, czemu dziewczyny tak się zachowywały - może podpite za bardzo były...? Ale jako facet powiem Ci, że kobieta innego faceta jest zwyczajnie nietykalna. I nie istotne jest, czy kobieta jest super laską, a facet pasztetem - Jest z innym, więc nie mam mowy o żadnym podrywaniu.

widać że jesteś młoda (ze zdjęcia), małolatu (niektóre) są teraz głupiutkie, z dala od takich koleżaneczek ( jezeli to twoja dobra kolezanka to uświadom jej co za osoby zaprasza, bo jej chlopak tez jest w neibezpieczenstwie :D

zluzuj poślady mała, to tylko forume :D :classic_cool: a co Twój facet na to skakanie na bata? :D :classic_cool:

Gość abcccdei
tez myślę ze to to jej zdjęcie, tez mi sie nie podoba ale komuś może się podobać

Gość ee tammmmm
hmmm to chyba rzeczywiście tak działa i to w obie strony, mój facet jest "podobno" za brzydki dla mnie i jego koledzy co niektórzy się do mnie podwalają, nawet były sytuacje ze mówili mi pod jego nieobecność tekst "co Ty z nim robisz?", nieznajomi kolesie na imprezach też albo wprost flirtują albo niby z ukrycia więc może "wyczuwają" że jest szansa bo on odstaje ode mnie wyglądem... inna sprawa ze ja ich wszystkich zlewam... nie interesują mnie...

generalnie ja w takiej sytuacji miałabym te napalone laski gdzieś, bo mój facet nie jest miękką pisdą co byle jakiej da sobie wskoczyć na bata :D :classic_cool: ale Tobie radzę - napisz im chamskie komenciki pod fociami na fejsiku, to się odwalą :classic_cool:

Gość fanatykeeeeeeeeeeeeee
haha az sie w glos zasmialam:) laska wstawila swoje zdjecie, ktos jej napsial,ze zbyt piekna to nioe jest:) obrazila sie i poszla:) jeszcze niech noga tupnie!!!! hahaha boze jakie te baby sa durne, glupsze niz te,co podrywaja jej chloptasia na imprezie! swoja droga, mi tez sie nie podoba na zdjeciu:/

właśnie napisałam że usunęłam zdjęcie żeby żaden debil co chwile nie pisał mi że to ja i nie probowal wyciagać przez zdjecie wniosków z imprezy ale nie kurwa, nie da sie, teraz każdy bedzie pisał że usunęłam bo to byłam JA:) a dyskutujcie sobie sami, banda głupków.

Gość kasaa
bo dużo kobiet jest takich jak opisujesz nic nie poradzisz podłe i zakłamane,ale powinnaś się cieszyć że masz faceta ktory nie flirtuje z nimi ani nie ulega ich wdziękom

ona i tak nas czyta,ale boli ja to,ze nie spodobala sie nam:) i te jej brwii.... albo...:) albo skasowala temat z historii,zeby to jej nie przypominalo,ze sie ludziom z kafee nie spodobala-pewnie nie tylko nam:/

aleś się zapieniła ze złości :classic_cool:

ooo wrocila autorka!!:) heja!!!!!! co tam slychac? jak po imprezie?:)

co wy chcecie od tej dziewczyny, nie normalni jesteście? nie dziwię się że uważa was za bande debili......i pewnie same brzydula siedzą i kometują, żałosne.

Gość do autorrrrrrrrrrrrrrki
byłam na tej impezie:classic_cool: autorko istotnie zluzuj poślady, gdyż ta sytuacja się powtórzy:classic_cool:

Gość Kocica mrrr
Gdyby do mojego faceta zaczęła się dobierać inna laska, powyrywałabym dziuni wszystkie włosy z głowy albo przypaliłabym jej kieckę papierosem. No i zapodałabym z liścia zostawiając głębokie rozcięcia na licu od moich żeli. :classic_cool:

Gość kasaa
to że dziewczyna się zdenerwowała to naturalna reakcja ,zależy jej na chłopaku a takie koleżaneczki tylko czekają na okazję żeby go podrywać ,zwykłe chamstwo

Gość abcccdei
co my chcemy, żeby pisała po polsku, żeby nie bluzgała, żeby zachowywała się jak kulturalny człowiek a nie jak ktoś wyciągnięty za włosy z rynsztoka, i która dopadła internet

orange mam meza, rodzine, stabilna syt finansowa, lubie siebie-o czym ty w ogole mowisz?:) a tak na marginesie, jakby autorka nie czula sie winna-chodzi o watek ze zdjeciem,ktory przycmil temat, to by nie wciskala kitu ludziom,ze swojej koelzaneczki foty na publiczne forum wstawia:D uciekla, obrazila sie,ze sie ludziom nie podoba-no to ejst super zachowanie:D

Gość abcccdei
orange jesteś chyba koleżanką albo siostrą autorki podobnie sie zachowujecie